AKTUELNO

Za pamćenje!

Proslavljeni muzičar Goran Bregović poznavao je pokojnog Džeja Ramadanovskog, a njihov zajednički provod nikada neće zaboraviti.

Foto: Fonet

Džej me je pozvao i rekao da ide ekipa sa Dorćola u jednu kafanu na provod i da hoće da pođem sa njima. Otišli smo u tu kafanu gde je bilo puno profesionalnih pevača. Bio je baš dobar provod. I sad mi kako sedimo gledamo u stepenice kojima se silazi u kafanu. Odjednom se pojavljuje jedan u kupaćim gaćama, vadi pištolj iz gaća i kreće da puca. Puca u zvučnike, puca u klavijature. I svi popadaše pod stolove. Jedini ja sedim - rekao je Bregović.

Kada se ovaj ispucao i otišao, ljudi su počeli da izlaze ispod stolova, a onda je usledio novi šok.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Ovi krenuli da izlaze ispod stolova, a jedan frajer sa buketom ruža prilazi i pruža buket pevačici Mini a jedan drugi vadi prsten i prosi je. Posle je sve krenulo u nekom drugom ritmu, krenulo ka svadbi. I niko nije policiju zvao. Posle su neki zamerili Džeju što nije zvao onog tipa u gaćama. Zaboravili su da ga pozovu u izlazak i on je došao da im objasni da to ne može tako. Sutradan je on zvao da se izvini što je to uradio - ispričao je Goran Bregović.

Autor: pink.rs

#Džej Ramadanovski

#Goran Bregović