AKTUELNO

Karambol za crnim stolom!

U toku je emsija "Pitanja gledalaca". Voditeljka Ivana Šopić pročitala je naredno pitanje, koje je bilo za Mateju Matijević.

Smatraš da je prijateljski Franov poljubac Anđele? - glasilo je pitanje.
Činjenica je da smo na mestu gde se svaki potez meri. Smatrm da nije imao nikakvu lošu nameru. Što se tiče isključivo Franovog poteza mislim da nije imao skrivenu - odgovorio je Mateja.
Ja sam njega savetovao da uđe sa njom u vezu. Nije mi se svidela. Nisam nijednu curu gledao na taj način - dodao je Fran.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja bih tu prekinuo ili prijateljstvo ili tu vezu - dodao je Mensur.
On ima slične stavove kao Vladimir Tomović, malo je previša starinski. Ne živimo više u tom dobu - ubacio se Fran.
Živimo u dobbu da je*emo jedno drugom devojke. Nemoj da se pravite ludi i trpite nešto što vam ne odgovara? -
Što ti trpiš? - ubacila sam Anđela.
Šta mi ne odgovara? Daj Bože Mateja da te poštuje, kao ona mene. Ja ovde komentarišem Franov postupak. Ti se poljubi sa njim, meni to ne smeta - nastavio je Ajdarpašić.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni ne može drug biti svako, može biti poznanik i rijaliti kolega - pričao je Ajdarpašić.
Da Stefan poljubi Milicu, je l' bi mu zamerio? - pitala je Ivana Šopić.
On nikad to ne bi sebi dozvolio. Stefan ima devojku i ne sviđa mu se Milica - odgovorio je Mesnur.
Zato imate takve veze, a ne zato što nemate poverenje - odbrusio je Pujas.

Foto: TV Pink Printscreen

Pre nego što smo Anđela i ja stupili u vezu, njih dvoje su razvili drzgarski odnos, po mom gledanju, ulazići sa njom u vezu znao sam. Znam da su do ja*a. Da sam ja sa njegovom devojkom do ja*a drugar, uradio bih isto. Siguran sam u sebe, nemam problem - govorio je Matijević.
Mora da postoji poštovanje. Nema šta da se drugova devojka u pripitom stanju grli i ljubi - rekao je Mensur.
Na šta si mislila kad si rekla da Mesnur trpi nešto? - pitala je Ivana Anđelu.
Pa, ja sma to rekla iz razloga jer neka stvari koje traži kod dewvojke, koliko ja vidim nisu se obestinila, s obzirom na pitanja koje dobija - govorila je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je smešno da pričamo šta je Fran uradio, bio je toliko pijan d je ljubio i mene i Tanju - ubacila se Olja Vampirica.
Meni je to nebuloza, dečko je normalan, nije zlonameran. Poljubio je i mene i Lornu, dečko je veseo, nije iz loše namere. Imam drugare napolju koji mi kažu da mi usper devojka izgleda, poljubi je u obraz. Ja tu ne vidim lošu nameru - komentarisao je Zverka.
Ako u moru ku*vi ovde izdvojiš devojku za koju smatraš da je normlan, ovde dve mogu da izdvojim da su dve poštene i normalne- pobesneo je Matijević.
Poznavajući Frana, takav je. Ne mislim da je imao zadnju nameru, u odnosu Frana prema Anđeli, nju ne poznajem dobro. Slušam Cara koji se slaže sa Mensurom, takmiči se sa njim otkad je ušao - vikala je Rešićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako su Fran i Mateja prijaelji dva meseca, imao je situacije i sa Ša slične godine, ovaj ljubomoran na Taru, ovaj na Paulu. Ako je rečeno ono što stoji. Nisam dobar sa njim i Janjušem i sad ja treba da razmišljam šta treba da kažem - rekao je Car.
Nije je zvao da je je*e, rekla je:"Imamo veliki problem sa Matejom" - objasnila je Rešićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga