AKTUELNO

Kakva je njegova uloga u životima porodice Kadić i da li im je zaista jedan od retkih prijatelja, saznaćete ako pratite domaću adaptaciju „Dinastije“, od 27. septembra od ponedeljka do četvrtka u 21 čas na TV Pink.

Ovog jutra u ''Novoj Jutru'' kod Dee i Sarape na TV Pink, gostovao je glumac Aleksandar Radojićić, koji je govorio o svojoj novoj ulozi u domaćoj adaptaciji najpopularnije sapunice svih vremena ''Dinastija'', koja počinje sa emitovanjem u ponedeljak 27. septembra i prikazivaće sve od ponedeljka do četvrtka u 21 čas.

Foto: TV Pink Printscreen

Srpska verzija, dešava se danas u savremenom dobu. Raskoš, luksuz i spletke, danas, u ovom dobu. Moje generacije sigurno nisu vraćale svih osam sezona čuvene ''Dinastije'' da pogledaju, jer je snimana davno, ali sada će imati prilike da gledaju - započinje Aleksandar.

Ovom prilikom otkrio je sve o svojoj ulozi, koju ćemo uskoro mići da gledamo na malim ekranima na programu najprestižnije televizije.

Ja sam Mihailo, vozač Branka Kadića, glave te porodice. Čovek od poverenja koji pokušava do se što više približi njemu i dobije poverenje, pa ulazi u ljubavnu aferu sa njegovom ćerkom. Ona je mlada glumica Magdalena Mijatović, verujem da će je publika posle ove uloge dobro zapamtiti - priča Radojičić.

Foto: TV Pink Printscreen

Glumačka postava je odlična, to je jadan od bitnijih razloga što sam u ovom projektu. Snimali smo na dosta lokacija, s obzirom da je sapunica u pitanju sa preko 500 likova, mora tako. Biće tu dosta epizoda - otkriva glumac.

Kakva je njegova uloga u životima porodice Kadić i da li im je zaista jedan od retkih prijatelja, saznaćete ako pratite domaću adaptaciju „Dinastije“, od 27. septembra od ponedeljka do četvrtka u 21 čas na TV Pink.

Detaljnije pogledajte u videu ispod:

Autor: M.M.

#Dinastija