AKTUELNO

Ovo se ne propušta!

Nedavno je na TV Pink počela nova spektakularna sezona vaše omiljene vikend emisije ''Magazin In'', a autorka i voditeljka Sanja Marinković i ove subote ugostiće više nego aktuelnu ekipu među kojima su Luna Đogani, Suzana Mančić, Zlata Petrović i Rialda Karahasanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Sanja Marinković je i ovog puta spremila interesantne teme o kojima će ovonedeljne gošće polemisati, a na samom početku emisije, bivša zadrugarka Rialda Karahasanović otkriće sve o svom odnosu sa Kenanom Tahirovićem, sa kojim je nedavno okončala vezu, kako pišu mediji.

- Još uvek razgovaram sa svojim demonima. Sama sebi krenem da psujem sve po spisku - rekla je Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon brojnih ljubavnih turbulencija i brodoloma koje doživljavala tokom tri sezone najgledanijeg rijalitija ''Zadruga'', pobednica ''Zadruge 2'', Luna Đogani, pred milionima gledalaca otvoriće dušu nakon porođaja o svom trenutnom emotivnom stanju, porodičnom životu i suprugu.

- Moj suprug je meni sada najbolji supruig na svetu, pogotovo otkad smo dobili dete. Ali ne možemo da budemo normalni, kad nismo - rekla je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Luna se u iskrenom razgovoru sa Sanjom Marinković osvrnula i na ljubavne lomove kroz koje je prolazila, pa je ovom prilikom prokomentarisala i muškarce koji su je razočarali.

- Poverujem u to prvo, pa tek posle shvatim da su oni ono treće i tu se razočaram. Mnogo su me lagali, mnogo - rekla je Đoganijeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Pevačica Rialda Karahasanović otkrila je kakvom muškarca priželjkuje za sebe, dok je Suzana Mančić vedrim duhom atmosferu dovela do usijanja, ispričavši svoja iskustva sa pojedinim muškarcima.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne propustite najnovije izdanje emisije ''Magazin In'' koje je na programu televizije Pink danas od 17 časova!

Autor: M.M.

#Luna Đogani

#Magazin In