AKTUELNO

Da li će im ovo poljuljati brak?

Upravo je počela emisija "Gledanje snimaka", a voditeljka Ivana Šopić najavila je prvi klip za danas - razgovor Dalile i Dejana Dragojevića sa Saletom Luksom. Dalila i Dejan su pričali o svom odnosu, a Dragojevićka je svog supruga optužila da je hteo da odbrani sebe tako što prebacuje krivicu na nju.

Foto: TV Pink Printscreen

Zamerio si Dalili što je rekla da je Fran bebast, kako Dalila kaže, da bi oprao sebe od Magdalene. I prebacivao si joj nešto iz prošlosti, što je Milan video kako pišeš na stolu - prokomentarisala je Ivana.
To je takva glupost, samo mi je jednom to u životu prebacio, to je totalna nebuloza. Sinoć mi je vodom napisao tu reč na stolu. Ispala je glupost, on je meni prebacio što je Filip Car rekao da sam ja najlepša u kući. Ja sam rekla da znam da je to Car rekao, a on me je pitao kako ja to znam i što mu nisam rekla... - krenula je Dalila.
Zamisli da je meni stiglo pitanje za Cara, a ja ne znam da se to desilo. Da je obrnuto, ona bi stavila zmijske zube i ugrizla bi me za vrat. Hvala Bogu i treba da je hvale, ja sam je izabrao i ponosan sam na to - dodao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije rekao da mu smeta to što je neko hvali, nego što mu nije prenela. Bilo bi i tebi krivo da je obratna situacija - dobacio je Stefan Karić.
Bila bi Vampirica, a ja Kiki - našalio se Dejan.
Ne bih. A ovo za Magdalenu, bilo mi je krivo, ja uvek znam da druge komentarišem, a kad dođe moja situacija, ne znam. Bilo mi je glupo. I ja odmah kažem, neću mu prenositi stvari. I to za Frana kako mi je prebacio, da sam rekla da je bebast - rekla je Dalila.
Ne, ja sve ovde tumačim šta se priča. Kad je Fran imao raspravu i dobacio to, ja sam to osetio kao malo peckanje. Ja sam to doživeo kao što jeste - pričao je Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam tu peckao Dalilu, jer je mene ona za Mateju. Ja sam rekao da sam bio u šoku kad je Mateja nazvao Anđelu Tarom, onda je Dalila ustala i rekla: "Vidi šta ti radiš sad". Ja sam joj samo vratio - ustao je Fran.
Evo, ja ću pristati da ja budem najgora, nosim to breme uvek, neće mi biti teško da to prihvatim. I ja nisam osoba koja će da prenosi Dejanu kad me neko pohvali - rekla je Dalila.
Ispada da sam ja donji, ja govorim sa aspekta rijalitija. Ja stvarno nisam ljubomoran - govorio je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Iskreno, trebalo je da kaže Dejanu. I ja sam takav, a i ona je takva, samo neće da prizna. Da je Dejan uradio to njoj, napravila bi mu ko zna šta. Ne bi joj bilo drago da čuje za neku devojku da kaže nešto lepo za njega, a da joj nije preneo - rekao je Karić.
Ne bi me zanimalo da bilo ko u kući kaže za njega da je lep. Ja bih sad njemu nešto prokomentarisala, ali ću prećutati sad - odgovorila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.