AKTUELNO

Nikad iskrenije, Sandra rekla šta oseća prema Caru!

U Zadruzi je počela emisija "Gledanje snimaka". Voditeljka Ivana Šopić je spremna da sa ukućanima popriča o svim temama koje se vode između zadrugara proteklih dana.

Ukućanima pušten snimak na kom se čuje kako Filip Car govori da je definitivno kraj njegovog i Majinog ljubavnog odnosa i odlučio se za Sandru Čaprić.

Foto: TV Pink Printscreen

Dao je on sinoć odgovor na to šta želi, sve mi se skupilo, pa sam se isplakala da se malo ispraznim. Sve se desilo iznenada. Ja se ne bavim tim fejk stvarima, jedan dan ovo drugi dan ono. Naravno da se u izolaciji videlo dosta toga. Uopšte ne znam ni šta me snašlo, da li je iskren prema meni ili ne - rekla je Sandra.

Da li imaš energiju koja bi njemu donela mirnu luku? - pitala je Ivana Sandru.

Naravno, mada vatra na vatru ne ide. Ja sam uporedila mene i nju iz prethodne sezone, a i oni su bili mesec dana u vezi, a ne deset godina. On je krenuo prvu, uzeo je inicijativu na sebe - odgovorila je Sandra.

U raspravu se umešao i Mensur pa osudio odnos Cara i Sandre:

Svesno si izabrala to, vratiće ti se - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Sandra je dominantna, ona pre svega ima zanimanje i dostojanstvo. Ona je svesna svega, nije kao Maja. Ako je ovo cena ljubavi onda ja to poštujem ali mora voditi računa jer je to breme koje će ona nositi na leđima - rekao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u videu:

Autor: N.V.

#Filip Car

#Ivana Šopić

#Sandra Čaprić

#Zadrugari