AKTUELNO

Pratioci srpske evrovizijske predstavnice oduševljeni su njenim novim singlom.

Tijana Bogićević, jedna od najtalentovanijih pop pevačica na ovim prostorima, predstavljala je Srbiju na ovogodišnjoj Evroviziji u Kijevu gde se, nažalost, nije proslavila.

Foto: Tanjug

Pročitajte još... IZA REŠETAKA: Srpski glumac završio u ZATVORU! (FOTO)

Ona je otvorila drugo polufinalno veče Evrovizije pesmom "In Too Deep" kojom se nije plasirala u finale, zbog čega su mnogi biloi razočarani. I dok su jedni kao "glavnog krivca" za Tijanin loš plasman označili prilično jednostavan scenski nastup i stajling, drugima se nije dopalo što je pesmu otpevala na engleskom, a ne maternjem jeziku.

Foto: Tanjug

Bilo je, naravno, i mnogo onih koji su bili ponosni na Tijanin nastup i njene vokalne sposobnosti, a pevačica je nakon neuspeha na Evroviziji otišla u studio i snimila pesmu na srpskom jeziku, koju je konačno predstavila publici.

Foto: Youtube

Emotivna pesma "Ti imaš pravo", za koju je snimila jednostavan, ali efektan spot, govori o ljubavi, a na Jutjubu se za sada mogu videti samo pozitivni komentari slušalaca.

Pročitajte još... DEVOJKE, ČUVAJTE SE: Brajin sin preti da postane VELIKI ZAVODNIK, evo kako izgleda! (FOTO)

Foto: Youtube

Tijanin novi singl mnogi su nazvali remek-delom, a bilo je i onih koji tvrde da bi se ovom numerom mnogo bolje plasirala na Evroviziji.

Poslušajte pesmu, pa sami prosudite da li bi publika širom Evrope bolje reagovala na numeru "Ti imaš pravo":

D. Tanasijević

#Evrovizija

#Tijana Bogićević

#pevačica

'