AKTUELNO

Kako li će Maja na ovo da reaguje?

U toku su Nominacije sa Milanom Miloševićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Milan je zamolio Deniz da saopšti koga šalje u izolaciju.

Biću vrlo kratka, neću moralisati, neću ulaziti u odnos. Sandra i ja nismo provele vremena zajedno, nismo drugarice, ali nemamo nikakav sukob. On voli da se zeza i neka se igra, ja ću biti džentlmen pa ću poslati njega u izolaciju - kratko je navela Deniz.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja imam korektnu komunikaciju i sa jednim i sa drugim. Komentarisaću odnos, dopada mi se Sandra i to kako razgovara sa njim. Međutim, lepo ga je izvozala, prvo su se mazili ljubili, a onda kao ej šta to radiš. Izroštiljala ga je i dala mu ultimatum. Njemu Sandra stvarno prija a ima i emociju prema Maji. Kad sam se čula sa Majom i saznala da su zajedno a on ulazi u rijaliti, odmah sam rekla da li si ti normalna. Ja prva ne bih smela da se upustim, imala bih gard. Bio je hrabar što se upustio sa njom u vezu jer je sve gledao sa Janjušem. Emocija između Maje i Janjuša sigurno i dalje postoji, sve bi njemu smetalo a još je i Mensur ovde. Ona ima prošlost sa muškarcima ovde i to bi bilo jako toksično. On je ušao u problem onog momenta kad se saznalo da je pisao Marijani dok je bio sa njom, tada je srušio njeno poverenje. Možda je Sandra i dobar izbor za njega - govorila je Stanija.
Odličan način da podržiš drugaricu. Lepo reci da ne podržavaš način - dobacila je Dalila.
Zaista ne podržavam način to se podrazumeva. A Sandra je svakako ja mislim požurila. Znala je da je zauzet. Ja Maji ne želim više vezu sa Carem, šta dalje da radi ona sa njim, tu poverenja nema - nastavila je Stanija.
Maja ga nije otkačila poslala je tortu i pismo - ubacio se Dejan.
Maja je hipotetički ostavila Cara posle priče o dopisivanju sa Marijanom, a torta je stigla nakon toga. Ostavila ga je tek posle ovog odnosa, uključite se malo. Ženo jel ti ovo sada radiš namerno, povredila ti je drugaricu, alo! - dobacila je Dalila.
Ipak ostavljam Cara, nominujem Sandru - nasmejala se Stanija.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga