AKTUELNO

Otvorila dušu!

Autorka i voditeljka Sanja Marinković i ove subote ugostila je u čuvenoj emisiji "Magazin In" i više nego aktuelnu ekipu među kojima su se našle pevačica i tekstopisac Leontina Vukomanović, poznato TV lice Suzana Mančić, kao i pevačice i biviše rijaliti učesnice Luna Đogani, Zlata Petrović i Rialda Karahasanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Luna se u jednom segmentu emisije dotakla svojih bivših partnera, za koje je bila svesna da nisu za nju, ali nije odustala od tih ljubavi.

Ja mogu da pričam tri dana o pogrešnim iskustvima sa muškarcima... Hajde da kažem, ima to nešto što te privlači, znaš da je loše i da nije dobro za tebe, ali ipak i dalje ideš ka tome. Ne mogu da kažem tačan razlog, ja i dan-danas nisam proučila zašto je to tako, ali uvek me je ranije to privlačilo što nije dobro za mene – priča Luna.
Poverujem u to prvo, pa tek posle shvatim da su oni ono treće i tu se razočaram. Mnogo su me lagali, mnogo – rekla je Đoganijeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Verovali ili ne, moja teza je da mi gledamo sopstveno ogledalo i da tražimo upravo ono što u sebi prepoznajemo kao neku negativnu stvar koju, eto, silno želimo da ispravmo i tako se nakačimo na "pogrešne sebe" – ubacila se Leontina.
Moguće, da – složila se Luna, sve vreme klimajući glavom.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.

#Luna Đogani