AKTUELNO

Nikad veća rasprava!

U toku je sastanak u Beloj kući. Ukućani biraju ko su najuobraženiji zadrugar i zadrugarka.

Olja Vampirica je ustala da prokomentariše današnju temu:

Mislim da se ovde govore pogrešne stvari, ili si uobražen ili nisi. Ja bih navela sada Anđelu, stupala sam sa njom u komunikaciju, a ona je imala neki gard. Isto tako Aleksandra i Mima, ali biram Mimu. Jer je Anđela mlada i možda ne zna šta radi. To je razlog njenog ponašanja. Muška osoba je Stefan Mihić jer je on optužio mene, i jednom kada sam mu se izvinila on se nije hteo okrenuti - rekla je Olja.

Foto: TV Pink Printscreen

U raspravu se umešao Lepi Mića koji je rekao da pojedini zadrugari nisu kompetentni za ovu temu.

Što se tiče muške osobe, družio sam se sa dosta poznatih i ima ih dosta koju su uobraženi sa razlogom i bez. Oni bez su niko i ništa, bezobrazni. Evo sad Mensur mene pod*ebava. Ja sam imao priliku da budem u društvu sa Zlatanom Ibrahimovićem. On uopšte nije uobražen, a velika je zvezda. Mi imamo Mensura koji je jako uobražen. Bilo bi me sramota da ga navodim stalno u negativnom jer su oni iskompleksirani. Meni je Mensur pozitivan ali malo se spusti na zemlju. Ana je ženska osoba jer je jedna pr*ina - rekao je MC Damiro.

Foto: TV Pink Printscreen

Jedini fudbaler koji je bio jako uspešan i otišao predaleko je Mirko Vučelić, a on je jako prizeman - prokomentarisao je Mensur.

U raspravu se umešala Ana Spasojević, pa pokrenula teme o lošem ponašanju MC Damira, on poklekao na njene provokacije, pa se popeo na sto i krenuo da se skida.

Foto: TV Pink Printscreen

Uobražen je onaj ko je umišljen. Irma i Stefan su jedni od tih - rekla je Sanja Grujić.

Detaljnije pogledajte u nastavku videa:

Autor: N.V.

#Zadrugari