AKTUELNO

Evo šta je ispričala!

Autorka i voditeljka Sanja Marinković i ove subote ugostila je u čuvenoj emisiji "Magazin In" i više nego aktuelnu ekipu među kojima su se našle pevačica i tekstopisac Leontina Vukomanović, poznato TV lice Suzana Mančić, kao i pevačice i biviše rijaliti učesnice Luna ĐoganiZlata Petrović i Rialda Karahasanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Suzana je u braku sa grčkim biznismenom, a sada je otkrila detalje njihovog odnosa, i istakla da žive zajedno oči bi vadili jedno drugome.

Mi smo 21 godinu tako, ali ne živimo zajedno. Da živimo zajedno to bi se oči vadile, varnice bi išle, ali bi našli načina da se pomirimo, bar se nadam – rekla je Mančićeva i istakla gde treba da bude granica u odnosu:

Foto: TV Pink Printscreen

Treba uživati u ljubavi dok je lepo, kad shvatiš da nije to je to onda treba da odeš iz tog odnosa – rekla je Suazana i dodala:
Bila sam u situaciji da dva puta krenem u vezu sa istim čovekom, činilo mi se biće bolje, ali ne vredi. Ne funkcioniše to tako. Taj jedan čovek je jedini sa kojim ne govorim. Tu čovek napravi grešku – zaključuje voditeljka u emisiji "Magazin In".

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.

#Suzana Mančić