AKTUELNO

Bez ikakve prethodne najave zgodni maneken otišao je sa svojom partnerkom i kumovima u crkvu, gde je juče sklopio brak.

Učesnik pete sezone rijalitija "Farma" Marko Vukotić već izvesno vreme uživa u ljubavi sa Jovanom Milanović koju je juče, bez ikakve prethodne najave i oženio!

Foto: Instagram

Kako smo uspeli da saznamo od Markovog bliskog prijatelja, on i Jovana doneli su odluku da se u crkvi venčaju samo u prisustvu kumova.

Pročitajte još... SEĆATE LI SE MARIJE ANE SA FARME? Promenila je LIČNI OPIS i stil života, danas je ne biste prepoznali (FOTO)

Nije on u tom fazonu da sad priča na sav glas da se ženi i da pravi neku frku oko toga. Ni mi, iskreno, nismo znali niti smo očekivali da će se sad oženiti, samo nam je nedavno saopštio da su on i Jovana odlučili da se uzmu i to je to. Objasnio nam je da neće još uvek praviti svadbu, već da će se venčati u prisustvu i svi smo tu njihovu odluku i ispoštovali - otkrio je za Pink.rs Markov prijatelj.

Foto: Instagram

Mlada je za ovu priliku odabrala jednostavnu belu haljinu, dok se njen novopečeni suprug odlučio za teget svečane pantalone i košulju u beloj boji, a prve foto-uspomene sa venčanja na Instagramu su podelili ponosni kumovi, a potom i mladoženja.

Foto: Instagram

Pink.rs

#Farma

#Marko Vukotić

#Venčanje

'