AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Nakon razgovora sa Mijom Jovanović, novinar portala Pink.rs, Darko Tanasijević pozvao je Filipa Cara, kako bi ga u emisiji "Pitanja novinara" ispitao o odnosu sa Sandrom Čaprić.

Da li si rasterećeniji od kad nisi sa Majom? - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

I jesam i nisam. Teško mi ove godine pada boravak u kući. Malo mi je teže nego prošle godine u samom početku. Šta ja znam, generalno mi nije lako. Ne samo radi toga... Sve mi je nejasno u glavi. Nisam baš svoj. Još nisam u glavi spreman na nešto novo. Nisam raskrstio neke stvari - rekao je Filip.
Kako se ljubi Sandra Čaprić? - pitao je Darko.
Čim se to desilo, znači da mi je prijalo u tom momentu. Nije bilo neko ljubljenje opušteno... Ne znam kako da dam sud o tome - odgovorio je Car, pa otkrio kako je doneo odluku da raskine sa Majom Marinković:

Foto: TV Pink Printscreen

Ja smatram da nisam u odnosu sa Majom, jer sam uradio šta sam uradio. Ali ne mogu još uvek sebi da dam slobodu da kažem da sam spreman na korak dalje. Ne bi bilo fer da ulazim tako brzo jer nisam još raščistio sa tim - govorio je Car.
Koliko si odlepio za Sandrom Čaprić? - pitao je Darko.
Ja nisam krio to da mi se ona svidela. I vizuelno i fizički i njene karakterne osobine, sviđa mi se. Ali se nisam toliko prepustio tome jer nisam ravnodušan prema drugoj osobi, pa sam sam sebe sputavao u tome, a i još uvek to radim. Ne znam koliko sam spreman na neke stvari, koliko mogu da se borim sa nekim stvarima. Razočarao sam se u sebe, jer nisam uspeo u nečemu što se očekivalo od mene i šta sam očekivao od sebe. Mislio sam da ću da se šalim ovde i da komentarišem - dodao je Filip.

U jednom trenutku je Janjuša iznervirala Olja Vampirica, koja je izvadila bič.

Darko ja slušam šta se ovde priča, a ona (Vampirica) je uhvatila ovo i udara ovog od 20 godina - pobesneo je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Care, videli smo kakav si bio sa drugim devojkama, kakav si sa Sandrom, šta je ona u tebi probudila? - pitao je Darko.
Bolje se osećam pored nje nego pored devojaka kakve sam imao prošle sezone. Bolji sam momak nego prošle godine. Nema nekih stvari kod nje koje bi me mučile, koje bi mi smetale. Nije bila povezivana sa drugim zadrugarima, a ja sam malo primitivan što se tiče tih stvari. Mene kao ta prošlost ne zanima, a onda krene da me muči... Koliko sam upoznat sa tim, Sandrina prošlost nije mračna kao kod devojaka sa kojima sam bio, vidim ja to po svemu... Osećam se mirnije i pozitivnije u njenom društvu - govorio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Filip Car

#Sandra Čaprić