AKTUELNO

Ovaj spoj niko nije očekivao!

Emir Habibović (37), kojeg je pokojni pevač Šaban Šaulić smatrao svojim muzičkim naslednikom, razveo se od druge supruge zbog petnaest godina mlađe pevačice Tamare Selimović, koja se svojevremeno takmičila u ''Pinkovim Zvezdicama'', pišu mediji.

Foto: Instagram.com/selimoviictamara

Njih dvoje su se, prema rečima medijskog izvora, upoznali preko zajedničkih prijatelja i odmah su među njima proradile emocije. Mlada pevačica iz Šapca tada nije bila upućena u to kakav je emotivni status njenog kolege, dok je, s druge strane, Emiru brak uveliko bio u krizi. To je potvrdio njegov blizak prijatelj A. E. (ime i prezime poznato redakciji).

Foto: Instagram.com/emirhabibovicofficial

- Emir se dva puta ženio. Tačno znam šta se desilo sa drugom suprugom. Nije im išlo. Često su imali razmirice i odlučili su da je za oboje najbolje da se raziđu. Kada je upoznao Tamaru, ona mu je bila svetlost na kraju tunela. Baš je bio utučen, a ona mu se našla u pravom trenutku. Ta razlika u godinama se u njihovom slučaju i ne primećuje. Ni jedno ni drugo nisu želeli da kriju vezu - tvrdi Emirov prijatelj.

U prilog tome svedoče i fotografije koje oboje postavljaju na društvenim mrežama sa putovanja po svetu, pa iz studija, a na kojima se vidi kako razmenjuju nežnosti i uživaju jedno u drugom. Oni su nedavno zajedno bili u Veneciji, pa u Turskoj.

Inače, pokojni Šaulić je komponovao dve pesme za Habibovića, dok Selimovićeva uveliko radi na svojoj prvoj pesmi koju će uskoro da izbaci, a za koju je zadužen Saško Nikolić.

Foto: Instagram.com/emirhabibovicofficial

U videu ispod možete videti kako se Tamara predstavila milionima gledalaca televizije Pink, tokom prve sezone takmičenja ''Pinkove Zvezdice''.

Autor: M.M.