AKTUELNO

Nešto je koči da uđe u vezu sa njim!

Voditelj Darko Tanasijević ušao je na velelepno imanje u Šimanovcima kako bi sa zadrugarima pre izbacivanja obavio intervjue, a prvi je imao sa Sandrom Čaprić. Ona je na samom početku otvorila dušu o odnosu sa Filipom Carem.

Šta se dešava između vas? - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Niko ništa ne zna, a sve se zna. Pustili smo stvari na rileks. Koliko je sve ovo dramatično, toliko je i simpatično. Jedni su me udali, drugima sam već gospođa Car. Razmišljala sam, kad jednog dana bude došlo do tog trenutka, biće crtica, ne mogu ja tek tako da dam svoje prezime. Osećam se zbunjeno. Ne zna šta ljudi napolju misle. Sve se to dogodilo na putu za ludilo. Ja sam se zaista zezala onaj dan kad sam birala ko mi se sviđa hipotetički, ja sam rekla Car. On je to video kao neku šansu, prvo je otišao kod Dina da ga pita može li tu, pa je pitao Saleta Luksa, pritom, ja nemam ništa sa tim momcima - rekla je Sandra.
Ispao je šmeker tu, pitao momke koji gaje simpatije - dodao je Darko.
Da, nego sam se ja iznenadila sinoć, jer to nisam znala. Krenuli smo da se družimo, odgovarala nam je energija. Ja se i u spoljnom svetu više družim sa muškarcima, ne preferiram žensko društvo, ne vole ni one mene. Videli smo na izboru za Miss, presela mi je ta kruna. Bane nam jer dodelio čast da idemo u izolaciju, emocije su se dogodile, ja nisam bila svesna toga, nisam ni planirala to. On me je cmakao po ceo dan, u obraz, glavu, ruku... Kad se desio poljubac, kad je bila ona tuča u kući između Mihića i onog dečka Peleta, Car je iskoristio priliku, gledao je u kamere. Ima on te neke svoje štekove od prošle godine. Tad su se desile emocije. A taj poljubac je bio na blic, glupost... - otkrila je Čaprićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Koliko ti se Car sviđa i koliko bi volela da uđete u vezu? - pitao je Darko.
Ne znam koliko sam spremna na vezu i ne znam koliko će breme to da nosi... Kod mene se dešavaju slučajno stvari, ja sam žena od trenutka. Ovo moje je daleko od zaljubljivanja, ovo je sviđanje i prijanje energije. On je pažljiv prema meni. U izolaciji je dva dana, a razmišlja šta ću ja da jedem. Meni prija, vodi računa o meni, poljubi me za laku noć. Kao da imamo po 15 godina, to mi je simpatično... Ja vidim da je njemu loše, da mu je glava na šesto strana, da ima teret, nisam htela da mu stajem na muku. Razumem da mu je teško, ima nerazjašnjen odnos sa Majom u glavi. Pustila sam ga da odmori u izolaciji da popriča sa sobom, isto sam i ja. Nisam ni ja spremna za vezu sada, nije ni on. Ali treba da pustimo sve na rileks i da vreme radi za nas. Ja nisam neko ko čega nekoga, niti treba da čekam. Ako se desi nešto, desiće se spontano kao taj poljubac. Ne pita se samo on. Koči me nešto. Pitao me je da se premestim u krevet do njega, ne znam da li je to pametno. Zbunjena sam u tom odnosu, ne znam šta on misli, šta ja mislim, on mi daje smernice da se ovde meri sve sto puta više... - ispričala je pevačica.
Ljubomorisao je zbog Marka - dodao je Tanasijević.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekao je: "Ja sam ti skrenuo pažnju da ne radiš to, a ti vidi šta ćeš da radiš i videćeš kako ću ja da se ponašam kad uđu devojke kojima se ja sviđam". Rekao je isto: "Kad ja budem krenuo da igram igrice..." - otkrila je Sandra, pa prokomentarisala savete koje je dobila od Dalile Dragojević:
Ja nju cenim, ali njoj je lakše da komentariše iz te neke perspektive, ali sam videla da se i ona zbunila kad je one noći pokrenuta tema Magdalene i Dejana. Nisam još ništa zamerila, mislim da je u pravu. Mnogi su mi rekli da mi ovo ne treba ovde, ja ipak imam izgrađeno ime. Ovde nikome ne možeš da veruješ iskreno. Što se tiče Irme, ona nema svoju priču, uključuje se u tuđe i meša. Mene nerviraju osobe koje tako komentarišu, ona misli da je svi muvaju, svi jure... Kad bude ostala sama ovde, videćemo, ona ima sam unutrašnji sklop - istakla je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Filip Car

#Sandra Čaprić