AKTUELNO

Publika u regionu s nestrpljenjem je očekivala početak emitovanja domaćeg rimejka najpopularnije sapunice svih vremena „Dinastija“ – a čekanju je sinoć došao kraj.

U 21 čas počela je prva epizoda „Dinastije“, a sudeći prema rezultatima merenja gledanosti i reakcijama, očekivanja gledalaca su apsolutno ispunjena. Premijerno emitovanje visokobudžetne serije „Dinastija“ sinoć je u prime time-u pratilo neverovatnih1.100.000 gledalaca, te je „Dinastija“ ušla u top 10 najgledanijih emisija. Gledano prema reach-u,odnosno prema broju gledalaca, „Dinastija“ je tokom jučerašnjeg dana bila treći najgledaniji format nasvim televizijama.

Foto: Promo

Osim u totalu, „Dinastija“ je bila dominantna i u posebnim grupama gledalaca – čak 20 odsto ženske publike pratilo je početak emitovanja „Dinastije“, dok je u kategoriji ženske publike starosti od 18 do 49 godina Dinastija zauzela 3. poziciju u odnosu na sve formate svih komercijalnih emitera, ali i Javnog servisa Srbije.

Uzbudljiva priča o turbulentnom životu elitne beogradske porodice Kadić je već na samom početku oduševila milionski auditorijum. Tako su gledaoci sinoć upoznali Branka Kadića, jednog od najvećih poslovnih magnata u Srbiji i glavu porodice Kadić, koja je po svemu sudeći disfunkcionalna. Nakon što gaje bivša žena Aleksandra napustila, Branko je sam morao da odgaja dvoje dece, Anastasiju i Stefana, koji su deo života proveli u inostranstvu. Iako se u poslu snalazi odlično, već u prvoj epizodi se jasno vidi da se Branko ne snalazi baš najbolje u porodičnim odnosima.

Foto: Promo

U njegov život je ušla sekretarica Kristina, devojka koja pripada nižem staležu, zbog čega nailazi na osudu okoline i sumnju da je sa Brankom samo zbog toga što je imućan. Kristina se teško nosi sa pritiskom, a njena ljubav prema Branku biva poljuljana kada se u Beograd vratio njen bivši ljubavnik Momčilo, koji radi upravo za Branka.

I dok Branko pokušava da balansira između dece i buduće supruge, nailazi na prve poslovne turbulencije,koje i te kako utiču na njegov privatni život. A šta će se dalje dešavati – saznaćete ako ostanete uz TV Pink i „Dinastiju“.

Foto: Promo

Ako je suditi prema početku, nema sumnje da će „Dinastija“ veoma brzo postati tradicija gledalaca u Srbiji i da će bez daha pratiti svaku novu epizodu i nastavak ove uzbudljive priče. Serija „Dinastija“ očekuje vas od ponedeljka od četvrtka u 21 čas na TV Pink!

Autor: pink.rs