AKTUELNO

Dugo najavljivana domaća adaptacija najgledanije sapunice svih vremena „Dinastija“ oduševila je gledaoce, a treća epizoda ovog ostvarenja očekuje vas večeras u 21 čas na TV Pink.

Branko Kadić i Kristina se venčavaju na glamuroznoj svadbi u njihovoj vili pred gomilom zvanica iz sveta biznisa, zabave i sporta. Neiskusna i skromna Kristina, jedva uspeva da se snađe u ovom „vašaru taštine“ na koji nije navikla. U toku svadbe Anastasija surovo odbija udvaranje Ognjena Konstantinovića i otvoreno flertuje sa njegovim stricem Vojinom.

Foto: RTV Pink /Jelena Simonović

Veselin Dražeta je besan, jer dobija dodatne pouzdane informacije da je Branko odgovoran za nesreću na njegovom gradilištu u kojoj je teže povređen jedan radnik. O ovome obaveštava Momčila koji je opterećen pokušajima ponovnog uspostavljanja porodičnih odnosa narušenih njegovim odsustvom i boravkom njegove supruge Lidije u mentalnoj ustanovi.

Dražeta izaziva skandal upadajući na svadbu i optužujući Branka za sabotažu na gradilištu. Posle kratke rasprave, Branko uspeva da se elegantno izvuče, predlažući Veselinu da porazgovaraju nasamo.

Foto: RTV Pink /Jelena Simonović

Veselina, težih batina od strane Brankovog obezbeđenja, spašava Momčilo, koji dolazi jer ga je pozvao Stefan prema kojem ima očinski odnos. Momčilo daje otkaz Branku i pristaje da uđe u posao sa Dražetom. Na kraju, zbog prisustva Kristine, između Branka i Momčila sevaju varnice ljubomore.

Da li će sukob između Branka i Momčila eskalirati, da li će Vojin pristati na Anastasijinu igru i kako će se Kristina snaći u surovom svetu bogatih, saznaćete večeras od 21 čas u novoj epizodi „Dinastije“.

Autor: M. Đ.

#Dinastija