AKTUELNO

Značili su mu Tomini saveti!

U večerašnjem izdanju kultne emisije ''Amidži Šou'' gostuje kao i uvek, više nego aktuelna ekipa. Ognjen Amidžić je ugostio ekipu pevača, i to Mileta Kitića, Darka Lazića, Elmu Sinanović i Moniku Ivkić.

Foto: TV Pink Printscreen

Legendarni pevač narodne muzike, Mile Kitić, ovom prilikom progovorio je o poznanstvu sa Tomom Zdravkovićem, pa otkrio da je upravo on bio njegov idol.

Sa Tomom se jedino Zoran Kalezić više družio nego ja, on je moj idol. Počeli smo da se družimo osamdesetih, on je živeo u Americi, imao je problema, išao u Toronto na operaciju. Imao je sjajne turneje, bio je veliki džek i imao je humora u sebi mnogo - priča Kitić.

Ispričao je i anegdote koje je proživljavao sa Tomom u Americi:

Pamtim kad je Zoran Peković svirao harmoniku i nešto je pogrešio, a on kaže ''Zoki idi učitelju da ti vrati pare, ništa ne znaš''. Sinana je osetio, znao je da će da napravi karijeru - ispričao je pevač, pa nastavio:

Foto: TV Pink Printscreen

Došao ja mlad u Ameriku u Čikago, i upoznao, jednu devojku koja je volela pevače. Ona je imala para mnogo, a ja pevao za male pare. Otišli smo zajendo u jedan grčki lokal, ona mi iznajmila u Mičigenu stan, živeli smo zajedno, ona ode u Kanadu, a ja priveo jednu Zoricu. Ona zvoni na vratima, a Zorica i ja u krevetu. Najurila nas je, sve stvari su mi ostale u tom stanu - ispričao je Mile i nasmejao ceo studio.
Za nekoliko dana je tačno trideset godina kako je Toma sahranjen - dodao je Mile.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.

#Mile Kitić