AKTUELNO

Opa!

U toku je radio Amenzija. Banetu Čolaku društvo pravi Dalila Dragojević koja sa njim vodi program. Bane je čitao sponzor za emisiju.

Nakon toga je najavio goste, Sandru Rešić i Marka Osmakčića. Dalila je otkrila da je Marko dobio ideju da se zaljubi u Sandru:

Foto: TV Pink Printscreen

Pa to nije ideja, ali ja sa sam gledao Sandru, ali ipak sam mislio da ja nisam u njenom domenu. Posle svih devojka koje je napadao, on je odlučio da krene ka Sandri. Ona mi je jako interesanta i videćemo kako će biti. Stanija mi nije govorila da uđem u vezu sa Sandrom, ali mi je rekla da batalim sve devojke i da se okrenem ka Sandri - otkrio je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja moram da kažem da Sandra danas cveta, ona je kao druga žena. Ona danas blista - rekla je Dalila, pa upitala Sandru:
Mene zanima da li je istina da ćeš ti biti iskorišćena, i da li misliš da se Stanija igra preko tebe?
Dok se neko bacio oko ne mene, svi ste primetili da se ja šminka, a ja se šminkam sve vreme. Meni je Marko rekao da ćemo početi da pričamo o nekim stvarima. Ja ne razmišljam o vezi sa Markom. Sa mnom niko ne može da se zaigra, niti Stanija, niti Dalila, niti Marko. Ja ne verujem da je ovo Markova ideja - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja vidim da su tu velike varnice, i jedva čekam da komentarišem ovaj odnos, ali moram da kažem da ovde nema mog i Stanijinog dogovora, a ona i ja smo te samo hvalile kako si ti divna i vredna devojka - rekla je Dalila.
Meni je sve ovo sumnjivo - rekla je Sandra.

Autor: N.B.

#Zadruga