AKTUELNO

Haos!

Kako je Dalila Dragojević otkrila zadrugarima da su Viktorija Mitrović i Mensur Ajdarpašić došli u sukob zbog sinoćnjih dešavanja na žurki, Viktorija je otkrila pozadinu svega:

Sve je bilo zbog mog igranja na žurki, možda i jesam malo preterala, ali to je moj izduvni ventil. Ja ne komentarišem njihovu vezu, a on me napada - rekla je Viki.

Foto: TV Pink Printscreen

Jeste, nabijate se na ku*ac, pa tražite da vas neko poštuje! Nijedan normalan te neće takvu prihvatiti.
Miki ti je rekao sličnu stvar, ušao je u sobu i rekao ti da, nakon svoje priče, treba da se promeniš i prosperiraš - ubacio se Dejan.
Ja se neću promeniti, sledeći put ću u gaćama ići! - pobesnela je Viktorija.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja lošu nameru nisam imao, ali me ne zanima. Ne čini vas moralnijim što se ovde ne je*ete i nemate vezu, to je vaše drugo lice - rekao je Mensur.
Ona je, pre svega, majka, ali mi ne možemo da joj govorimo ništa. I meni je krivo što je u toj situaciji - dodao je Karić.
I ja bih voleo da neke devojke ne rade neke stvari, zato sam ja rekla da mi nije jasno da li su one igrale zbog muzike ili Gastoza - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ono nije na granici normale, ja sam ono samo video u filmovima u striptiz klubovima. Poznato je da ja te stvari ne podržavam i da ne volim taj stil, to meni prelazi neke granice. A ne zanima me što ste vi takvi, moja nijedna devojka se nije tako oblačila dok je bila sa mnom u vezi. Tu je bila Čaprićka, Rešićka, Martina... Ja volim malo otmenije odevanje - govorio je Ajdarpašić.
Ne može niko da mi priča kako sam se oblačila, ako njegova devojka radi ono što radi, a ima 17 godina - ubacila se Irma.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga