AKTUELNO

Maske su pale!

Emijsija "Pitanja gledalaca", kao i svake srede, u Zadruzi je napravila opštu pometnju. Voditelj Milan Milošević ušao jeu Belu kuću, a haos je počeo od provg pitanja. Naime, gledaoci su pitali Stefana Karića da li primećuje da Dalila Dragojević flertuje sa njim, a njihovi cimeri jedva su dočekali da prokomentarišu.

Sad smo baš pričali ispred vrata, mislim da svaki put kad ja nešto pričam, da je nešto bockala i dobacivala. Ali kao što ona kaže, ima prava. Ali kakav flert, ona ima neko svoje mišljenje o temama, uvek uskoči i komentariše, neka ona kaže šta je i kako je - rekao je Stefan.
Ja njemu kažem da on stvara filmove koji ne postoje. Priča mi da sam prva skandirala kad je bila ona priča za tu neku Katarinu, a ja se nisam ni oglasila kad je Viki to iznela... To je to - dodala je Dragojevićka.

U Beloj kući nastala je pometnja zbog prekida veze Filipa Cara sa Majom Marinković i započinjenja nove ljubavne priče sa Sandrom Čaprić. Zadrugari su ubeđeni da je Marko Janjušević jedini iskreno voleo Maju, a da se Filip pokazao kao Mensur Ajdarpašić i Milan Janković Čorba, pa je Marinkovićevu samo iskoristio i ostavio.

Istina je da je Maju jedino voleo Janjuš, mislim da je i danas voli, a Maja to zna. Možda je od Filipa očekivala da joj bude zamena. Na kraju je Filip uradio isto što Mensur i Čorba, nategao je malo i šutnuo - rekla je Stanija.

Nastala je žestoka svađa između Marka Osmakčića i Stefana Mihića, u koju se umešala i Stanija Dobrojević. Naime, Mihić je tvrdio da je Marko gej i da svesno izbegava da uđe u ljubavni odnos sa bilo kojom zadrugarom. Stanija je žestoko napala Stefana, a onda su se uključili i ostali zadrugari, koji su dali svoj sud.

Ja smatram da je Marko ljubomoran na njihovu vezu, nije imao ovakvu reakciju nikad, samo kad je Anđela u pitanju. Ja mislim da je ovo jer je Stanija na početku potencirala na njegovoj vezi sa Anđelom, ona je to odbila, udarila mu na sujetu i tako reaguje. Deluje ljubomorno - ustao je Stefan Mihić.
Ostavi ga više na miru, on voli žene! Ispada da ti je Mia paravan za njega. Koristi devojčicu za onakvu priče, ako si gej, ne radi to, ozbiljno ću da se iznerviram, a Marka ostavi na miru - skočila je Stanija.

Nakon žestoke svađa Stefana Mihića i Marka Osmakčića, u kojoj je Stefan optužio Marka da je gej, istakao je i da Osmakčič glumi da mu se dopada Sandra Rešić, a onda i počeo da ga provocira da je poljubi.

Poljubi Sandru ako smeš, ne smeš! - besneo je Stefan.

Niko nije očekivao da će Marko stvarno prići Sandri, a njihov poljubac izazvao je haos u Beloj kući i njihovi cimeri odmah su počeli da skandiraju.

Usledila je nova svađa u toku emisije "Pitanje gledalaca". Naime, Anđeli Đuričić pokušala je da se opravda, nakon što je slagala Mateju Matijevića da nema više jabuka, koje je on planirao da da Mensuru Ajdarpašiću.

Njene stvari su bile pretrpane njenih stvarima i nisam mogao da sklanjam. Ja sam njima dao sutradan jabuke kada sam ih našao. Da je neko gladan, uvek ću da dam i da pružim. Ona kaže da je Magdalena dala, a ja sam ih našao tamo - ispričao je Mateja Matijević.
Mi i kada smo u lošim odnosima, nemam loše mišljenje u vezi vas. Ja sam ti rekao nemoj da se ljutiš, ispalo je neprijatno - rekao je Mensur Ajdarpašić.

Zadrugari su ostali u šoku kad su preko narednog pitanja saznali da je Marko Janjušević sam naručio pesmu od bivše devojke, Maje Marinković, uz koju se ludo provodio na žurki. Stefan Karić tražio je reč, kako bi prokomentarisao Janjušev potez, pa zaključio da je on iz inata tražio pesmu, zbog druženja Marijane Zonjić sa Gastozom, u toku njegovog nastupa u kazinu.

Usledio je novi haos zbog odnosa Stanije Dobrojević i Marka Osmakčića, a gledaoci su je otpružili da mu nabacuje devojke koje on ne može da osvoji, kako bi ga zadržala za sebe. Ona je na sve načine pokušala da se opravda da nije tako, a zadrugari su počeli da je raskirnkavaju, pa se rasprava nastavila i u toku reklama.

Očigledno da nešto ima dok je Sandra ovo dopustila sebi, ali Marko ne sedi pored Sandre nego pored Stanije - rekao je Fran.
Ja ću se vratiti deset dana nazad da ispričam kada smo Marko i ja sedeli i češkali se na garnituri ona je ušla i ona pogledala videlo se da joj nije prijalo - ispričala je Viktorija Mitrović.

Irma Sejranić ispričala je detalje sukoba sa Oljom Bajrami, a onda progovorila i o batinama, za koju je okrivila pevačicu da joj je namestila.

Zbog Matore, a onda se potegla priča za Olju Bajrami. U emisiji se to pomenulo i razrešilo. Meni se Olja uradila neke stvari i ako ona to podržava ona je ološ. Ja Raleta znam deset godina, poslala sam mu poruku i onda se meni Olja oglasila i napala me. Dženan me istukao. Odvalio me od života, bila sam sva modra. Imam slike u telefonu. Neću da prilazim nigde gde je Olja. Olja je objavila na storiju "oko za oko zub za zub". Ja sam njoj pisala da se nađemo i popijemo kafu, klošarka jedna. Ja kada sam došla u Beograd, zvala sam Raleta da odradi pesmu jedno malom, mi smo sedeli zajedno i sve, čovek nije mogao da veruje šta je izašlo u medije. Lazić Saša je sve u medije objavio - ispričala je Irma.

Naredno pitanje bilo je za Jovanu Tomić Matoru za njen odnos sa Nevenom Savić, kao i o njihovom flertu sa žurke.

Prvo da demantujem, nije bilo nikakvih prstića u krevetu. Poljubile smo se par puta, zezanje je bilo, bilo mi je zanimljivo. Prezgodna je devojka, ne bih imala problema da se upustim u nešto sa njom. Ali nema samopouzdanja, previše sve prihvata lično, opterećuje me glupostima. Ja sam primetila posle prve ili druge žurke, da mi je Nevena rekla da se nešto razočarala u muškarce, ali koliko znam, osim poljupca nema drugog iskustva sa ženama. Ako joj nije lepo, neka se distancira, ne planiramo neku kosmičku vezu... Lepi, mladi, zezamo se - rekla je Matora.
Ne znam šta treba da kažem... Da. Mi nismo u fazonu da ćemo da uđemo u vezu. Napile smo se, ljubile, to je to - odgovorila je Nevena.

Marko Janjušević napravio je opštu pometnju u toku emsije "Pitanje gledalaca", kad je rekao da je Maja Marinković ima sve bolje od Sandre Čaprić, osim samopoštovanja. Filip Car stao je u zaštitu svoje nove devojke, pa na sve moguće načine pokušao da objasni zašto je ipak ona bolja.

Jako je malo vremena prošlo da ocenimo Sandru Čaprić 100% kakva je ona, kakva je u vezama i tom nekom ljubavnom odnosu. Ovako gledano, Sandra je malo smirenija u tim vezama. Što se Maje tiče, Maja Marinković ima sve bolje od Sandre Čaprić, osim jedne stvari. Jedino što Maja nema je poštovanje prema samoj sebi - rekao je Janjuš.
Pričamo šlagere sad, pričali da je k*rvetina, psihopata, ludničarkom, ne znam ti šta... Ne znam sa kojim ciljem Janjuš ovo radi, ali nije dobro poređenje - govorio je Car.

U toku prethodne nedelje Deniz Dejm i Aleksandra Subotić započele su žestoke sukobe, a to se nastavilo i u večerašnjoj emisiji. One su se brutalno prozivale, a u sve se uključila i Irma Sejranić.

Ova je kazala da priča samo istinu, a to je jedna masna laž. Jedina istina je da joj je dosadno, pa zato priča izmišljotine. Sve ostalo što je rekla o meni ja laž. Ženi je dosadno, gleda na sat i uvek je tamo u krevetu, to je to - poručila je Deniz.
Deniz je dobar materijal da se bilo koja osoba nakači na njenu priču. Subotićka je jako glupa, ali pokvarena, zaj*bana je to kalkulacija. Ja sam ono što jesam, barem imam karakter - smatrala je Sejranićeva.
Što se tiče toga da li sam ja glupa, vidi se ko je glup kad izađemo napolje. Svi znamo kako ja živim, a kako vi živite. Ja sam jedna uspešna mlada žena - poručila je Subotićeva.

Stefan Mihić ove nedelje dobio je zadatakod Velikog šefa, da motiviše zadrugare svojom govorima. On je sinoć održao poslednji motivacioni govor, a sa cimerima podelioje svoju životu priču, problemima sa kockom i bolesnim roditeljima.

Autor: A. N.

#Zadruga