AKTUELNO

Emisija posle koje ništa u Zadruzi neće biti isto!

Svakog četvrtka zadrugari imaju priliku da se suoče sa svim onim što su im cimeri pričali ili radili iza leđa u emisiji "Gledanje snimaka", koja je baš zbog toga uvek poprilično uzbudljiva. Na samom početku sinoćne emisije, ukućani su saznali za razgovor Marka Osmakčića i Irme Sejranić, u kom je Marko stavio u isti koš sve devojke u kući, brutalno izvređao Sanju Grujić, pa izazvao lavinu reakcija.

Sanja nema nijedan promašaj ovde, grešku, glupost. Ona uvek poentira, ne čuje se, ali mene pozitivno iznenadi kad ustane. Loše te je učila Stanija, ako te je ona učila. Premlad je on za Sandru Rešić, ona svesno ovo drži ovako, jasno je da njoj ne treba momak koji ne zna šta hoće, koji se nje setio na kraju, posle svih devojaka. Ovakvi profili momaka odgovaraju devojkama poput Stanije, da im budu mentori, da sve po njihovom rade, da ih slikaju... - govorio je Mensur.
Marko je doživeo poraz, kad je dobio nadimak "uradi sam", jer su ga sve odbile - završila je Sanja.

Komentar Dalile Dragojević posebno je pecnuo i pogodio Staniju Dobrojević, koja je burno reagovala i potpuno skrenula pažnju sa ove teme. Naime, Dalila je bila ubeđena da se Osmakčiću dopada isključivo Stanija, ali da ni ona nije ravnodušna prema njemu, iako je zauzeta. Usledila je svađa, a Stanija joj je ponavljala da je ona instituacija za nju.

Naredni klip prikazao je raspravu Milice Veselinović i Mensura Ajdarpašića, tokom kog su zadrugari prvi put čuli i uvrede na račun Ajdarpašića, što je sve šokiralo, s obzirom da im je delovalo kako sa njene strane postoji ogromno strahopoštovanje.

Kada navikneš devojku da je stalno u redu i kada prvi put kažeš ne, onda je problem. Milica je mlada, Mensurove kritike su na mestu, ali ona je mlada i ne voli okove. Ona je kao u nekom grču sa tobom. Danas je donela duks, a ti je odmah napao. Moraš biti malo tolerantniji, ženu koju kontrolišeš, kada se otme ode ona. Pusti ti nju, da se ponaša kako hoće, pa ćeš da vidiš kakva je ona. Pritom kada nekoga voliš ništa ti ne smeta. Mensur nije u pravu svaki put ali on misli da jeste pa je zbog toga sputava - rekao je Miki Đuričić.
Pratio sam situaciju, Miki je pola toga rekao, što se tiče njega, on je za mene rekao da ne znam šta želim i tako. On od početka pokazuje autoritet, ona ispada kao žena od Sultana. Ženama to bude interesantno na početku, ali posle nekoga vremena to postane patnja. Ja sam za dva dana u karantinu video da je ona druga osoba, on nije imao šansu da nju upozna kakva je. Tako kako se ti ponašaš, ni jedna tako ne voli. Ti se postavljaš kao da je ona seksualni objekat. I ako se obuče kratko nije problem, neka izađe malo samo. Ona će da pukne po šavovima. Mala ima i vatru i stav, Ima ona kao i Mina energije, ali Mensur greši, nismo u osamnaestom veku - rekao je Marko Osmakčić.

Tenzično u kući bilo je i tokom komentarisanja narednog video-priloga, na kom su zadrugari čuli Filipa Cara, koji i dalje pati za Majom Marinković, iako je već u vezi sa Sandrom Čaprić. Takođe, činilo se da Filip ima dosta zamerki na račun ponašanja sadašnje devojke

On nije još raskrstio neke stvari sa Majom, i to njega koči. Nije to prava emocija koja treba da bude između njih - rekao je Mića.
Ja neću da iznosim neke stvar o kojima on i ja pričamo. Meni jeste krivo, ali ja nisam znala šta ja i kako mogu da uradim. Moram da kažem da smo on i ja komentarisali Marka i ja sam rekla da je on lep muškarac, ja da sam htela da budem sa Markom ja bih bila sa njim - rekla je Sandra.

Veza Anđele Đuričić i Mateje Matijevića juče se okončala, a već uveče su njihovi cimeri imali šansu da čuju deo njihovog razgovora. Sve je začudila Matejina odluka da raskine sa Anđelom, a zadrugarka je priznala da joj nije pravo, te da je promenila i mišljenje o bivšem dečku:

Ja sam juče ustao da odbranim nju u emisiju od Marka. Kada se pričalo o teškim situacijama u životu, ja sam rekao da ne treba da se osuđuje niko jer niko od nas ovde ne zna ko je šta prošao u životu. Ispostavilo se da je ona meni to zamerila. Ja to nisam znao. Nisam znao šta je preživela. Juče mi rekla "od ovog momenta više ne razgovaramo". Nakon toga sam probao da uđem u komunikaciju sa njom, da rešimo to, nakon toga Stefan je držao govor ona me pogledala i ništa. To je to u suštini - rekao je Mateja.
Retko sa kim se s bližim, ja sam njemu ispričala svaku svoju situaciju, sinoć sam odmah odreagovala zbog one situacije. Rekla sam mu neću da pričam do kraja emisije. On je pogrešno shvatio kada sam pomenula ravnodušnost. Mene ovde ne dotiče kada mi neko od zadrugara nešto kaže. Ja sam legla u krevet i postala sam totalno ravnodušna. To što je on mene ostavio, to je njegov problem. On se meni sviđa, ali izgleda da je bio folirant - rekla je Anđela.

Sledeći klip podigao je sve zadrugare na noge i uzburkao Belu kuću. Naime, takmičari su saznali kako ih je Aleksandra Subotić pozvala na rođendan, što je sve uvredilo, čak i pojedine sa kojima je u fenomenalnim odnosima. Iako je pre samo nekoliko dana Miki Đuričić javno pohvalio Aleksandru i otkrio da će se rado odazvati njenom pozivu za rođendan, sada je sve palo u vodu:

Mislio sam da si se promenila, ali sada vidim da nisi. Ti si u svoj brak jedino pi*ku uložila, a sada mi glumiš kao da si neka dama, i još kažeš da si gospođetina, a sećaš se kada si krala sa Davidom sa rođendan - rekao je Miki.

Odnos Mc Aleks i Jovane Tomić Matore takođe je mnogima misterija. Naime, njihovo prisno druženje mnogima deluje nestvarno, s obzirom da Matora voli žene, a da Aleks tvrdi da je strejt. Kada je Matoroj počelo da smeta ograđivanje i "pranje" od nje, stavila je sve karte na sto, a mišljenja zadrugara ponovo su bila podeljenja.

Sve ovo mislim, ona je ispala dvolična prema meni, možda sam preguba bila kada sam rekla da je loš čovek, bila sam gruba i ne mislim to. Malo pre sam rekla, da meni ovo liči na jedan odnos. Meni sve ovo smeta, ali ja sad imam inat da dam sve od sebe, ali meni je karakter nula. Ona se meni sviđa, vezala sam se. Ja znam da će ona ispasti loša prema meni - rekla je Matora.

Sanja Grujić povezivana je sa mnogim muškarcima u kući, a naredni prilog otkrio je zadrugarima da joj se iskreno dopada samo Marko Janjušević Janjuš, koji je na korak do veze sa Marijanom Zonjić. Viktorija Mitrović izazvala je totalni haos izjavom da su Sanja i Janjuš već bili intimni, odnosno, da su čak imali i se*s za koji još uvek niko ne zna:

Janjuše što se sprdaš sa mnom, što mi to radiš. Sa mnom ne možeš da se šališ. Znaš da mi se sviđaš, a to radiš - rekla je Marijana.
Ja garantujem da su se Sanja i on videli pre Zadruge, jer znam da je on imao se*s sa jednom osobom - otkrila je Viki.

Mensur danima komentariše Viktorijin ples na poslednjoj žurki, o čemu se već polemisalo i za crnim stolom. Zadrugar ne krije da je to previše degutantno u vulgarno za njegov ukus, a Mitrovićoj su zasmetali njegovi komentari:

Ja ovako ne igram kada imam dečka. Hoćete od mene da napravite kaluđericu, ja to nisam. Ovde nisam došla da budam sa nekim u vezi, imam napolju dete, imala sam i muža i sve. Meni je Dalila rekla da sam malo provokativnije igrala samo - branila se Viktorija.
Meni nije normalno takvo igranje, ovo je top za rijaliti, ali nemojte posle da se perete. Stanija drži do sebe, bolja je od svih, a penje se na sto i igra sa svima njima. Njoj ne treba da radi to i nema potrebe da skačete i radite ovo. Ja samo iznosim svoje mišljenje - rekao je Mensur.

Marko, Anđela i Mateja imali su brutalni okršaj pre nekoliko dana, u kom je moralo da interveniše i obezbeđenje, a Osmakčić ni sada ne prestaje da ih komentariše. Tačnije, on smatra da su oboje foliranti i da Mateji veza sa njom pomaže da se predstavi u boljem svetlu.

Pozdrav svima od izopačene tetkice, kako me je nazvao Marko. Meni nije jasno što ja ovom momku upadam u oči. Marko, kažeš da sam ti ja iritantna, a ovamo komentarišeš Mateju, sa druge strane ja uopšte nisam ljubomorna i kompleksaš. On čuje ono što želi da čuje, ali ja niakda ne bih moglda da imam odnos sa njim. Meni je ovo katastrofa, ja ovakvog fana nikada nisam imala - rekal je Anđela
Ruku na srce, ti si ispao veća tetka od nje - rekao je Mateja.

Čim se emisija završila, Deniz Dejm i Janjuš priredili su potpuni šou za sve zajedničke fanove, kojih sve više ima. Janjuš je zaskočio zadrugarku, pa su počeli da simuliraju vrelu akciju, što je nasmejalo sve prisutno, ali sigurno i gledaoce kraj malih ekrana.

Sandra Rešić još uvek nije sigurna u namere Marka Osmakčića, te se ne usuđuje da uplovi u emotivan odnos sa njim i daje mu isključivo na "kašičicu". Odnosno, tek toliko pažnje da shvati kako su mu simpatije uzvraćene, ali mu i stavlja do znanja da sa njom nema igranja. Iako su je svi savetovali da joj to nije potrebno, Rešićeva je sinoć napravila i prvi korak, prišla mu i poželela laku noć uz dozu poljubaca i zagrljaja,

U video - prilozima pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga