AKTUELNO

Žestoko od samog starta emisije!

U toku su 'Nominacije'. Ovonedeljni potrčci su Milica Veselinović i Mensur Ajdarpašić. Voditelj Milan Milošević dao je reč Marku Osmakčići.

Počeću od Milice. Kad god je podržavala Mensura uvek bih prihvatao. Odnos od samog početka je bio korektan, draga cura, opuštena. I dalje je ona draga i kul. Nije ona druga nego se prema nekih drugim ljudima iz ljubavi i poštovanja, pretpostavlja sa kim ne bi voleo Mensur da je bliska i drži distancu. Cura uvek korektno. Ona je možda prvih par dana prepustila Mensurovim očekivanjima, da se ponaša kako bi voleo. Mislim da ona nije mogla pokazati sebe - pričao je Marko.
Ja bih da se uključim. Ne znam šta ljude buni. Svaka osoba koja uđe u vezu, zavoli nekoga, potrpudno je pridono da se menjaju stvari. Ne znam šta ljude čudi što ona nema potrebu da komunicira? Zar je preko potrebno da imaju komunikaciju? Njihovi mišljenje mi ne menja ništa, niti ugrožava našu veza. Ona je ljubavzna, samo ima manji kontakt. Sa par muškaraca samo ne govori, sa ljudima koji joj nisu potrebni u životu. Ja nemam potrebu da pričam sa njim, niti možemo biti drugovi - objašnjavao je Mensur.
Čak što je i Mensur rekao, ja to potvrđujem. Ona nema razlog da podilazi ljudima. Po proceni, ne mogu da tvrdim, kako sam je upoznao u karantinu, prvih par dana sa Mensurom nije bila, u zadnje vreme to liči na iskren odnos. Te svađice, kad kaže nešto svoje, ja to podržavam. Meni je to realno - nastavio je Osmakčić.

Foto: TV Pink Printscreen

Prećiću na Mensura. Ja sam imao sa Mensurom konfilt, relatvino rano. Taj konlikft je sa moje strane bio iskren, imam problem kad neko pokušava da vrši autoritet nad mnom. Imam poštovanje, ali autoritet ne mogu dobro da podnesem. Ima takav stav da je glavni, samouveren, ja to cenim. Neke stvarno bih voleo da imam kao on. Miran je kad treba, provkativan kad treba. Za crnim stolom je drugačiji nego pred krevetom, a tako i treba, nudi šou, provokaciju, vatru. On je meni kao Mek Gregor, da li mu je on idol? Čovek diže prašinu. Ima sladak odnos sa Milicom. Prvi sam mu prišao i rekao da je top i da podržavam. Bilo smo u nekom hladnom odnosu, niti sam ga dirao, niti tražio provokaciju. Počeli smo se kao kad se dve zveri njuše. Jednom je momak trenirao, prolazio sam i bilo je sasvim okej, neke vežbe da odradimo. Ja sam mu skočio na ramena, prodiskutovali. Sve u svemu ima to provokativno u sebi, rekao je juče Staniji da se hrani tim - pričao je Marko.
Danas je rekao da jedva čeka da bude vođa da kaže šta misli - ubacio se Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Smatram da čovek ima preveliki ego, na orvom mu je mestu. Jako je ponosan, da ti on kaže "izvini" je jako teško. Mislim da nije loš. Ekstremno provokativan i prgav. Koliko god mislim da on radi neke stvari pogrešno, očigledno ljudi podržavaju. Nikad nećemo biti prijatelji. Dok mene ne dira, to je to. Nisam mogao da ga smislim. Da imam mržnju rekao bij. Šaljem njega, ona je dama - zaključio je Osmakčić.
To što on govori meni je nejasno. Ovo što je pričao, pričao je bez cilja i poente na kraju. Možda nije došao kao spreman ogovornik, nije ništa stršno. Da sam hteo da ima loše mišljenje o meni verovatno bih poradio da svašta izbljuje - nadovezao se Ajdarpašić.
Moja procena Mensura bi bila bolja da nije izabran za razočarenje od naroda. Mislim da je dosta uticalo na njega da je dobio dojam da je ove godine razočarenje. Imam osećaj da je malo spustio loptu prema odnosu prema ljudima - uključio se Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga