AKTUELNO

Pa hit!

U toku su nominacije. Zadrugari biraju između Milice Veselinović i Mensura Ajdarpašića. Naredna koja nominuje je Sandra Rešić:

Ja se najviše slažem sa Franom, ali poznavajući Mesnura on može da se zainati da bude sa njom samo zbog komentara. O Mensuru sam imala neko mišljenje o njemu, ali iako sam imala predrasude, ja nisam htela da mešam to. On i ja smo bliski, gotivi me, i ja njega. Moram da kažem da je on glumio nekog nasilnika tih nekih 15 dana, a onda je bila ta subota kada je ušao u sukob sa Carem. Ne znam što on tako radi, da li on glumi žrtvu, mada ja to nikakon ne podržavam, i neću nikada. Mesuru se nije svidelo ono šta mu je narod poručio, ali evo posldenjih par dana neki Mensur, koji je kul, zanimljiv i normalan. Međutim sada je opet krenuo da preti bezveze, i govori kakvu on psihu ima. Od večeras mi se ponovo ne sviđaš, a iskreno mnogo grešiš, i vidi se da se i ti plašiš da će biti uskoro ulazak (Mina Vrbaški) i da će pojesti i tebe i Milicu za doručak. Ako ćete vas dvoje biti u vezi zbog kadra, ja ne mogu da se je*em ako mi se neko ne sviđa. Ne zanima me vaša veza, ali kao drug moram da kažem Milici, da će ovde ući mnoge velike aždaje, ne mislim na Minu, možda čak i Maja. Iskreno svidelo mi se kada si mu odbrusila, ja sam bliža sa Mensurom i šaljem Milicu, ali moram da kažem da kompromis u vezi treba da postoji, ali ne da se menjaš zbog njega. Takođe, ja sam se sa Minom sporazumevala očima, a to radim i sa Mensurom - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Moja je stvar kako ću ja da razgovaram sa njim, i to je naša stvar. Ovde niko ne zna šta će biti, na mene moji roditelj ne mogu da utiču, a ne on ili bilo ko drugi - rekla je Milica.
Ti treba da budeš slobdna i sve da komentarišeš šta želiš a ne da te on koči - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: N.B.

#Zadruga