AKTUELNO

Ne može da je preboli?!

Veza Milice Veselinović i Mensura Ajdarpašića jedna je od glavnih tema takmičara pete sezone najgledanijeg rijalitija u regionu. Neki od njih sumnjaju u iskrenost njihovih emocija, dok većina zadrugara napada ovaj mladi par zbog ponašanja. Neretko se mogu čuti i komentari i da Mensur i dalje voli svoju bivšu devojku Minu Vrbaški, po kojoj je pred sam ulazak upravo Milica osula paljbu.

Foto: TV Pink Printscreen

Zadrugari, naročito oni koji su bili svedoci obe veze, često porede ova dva Mensurova odnosa, a Ajdarpašiću nije pomoglo to što je Milicu nekoliko puta nazvao Mina.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić/ P. Radosavljević

Ali, ovo nije sve. Publika je obratila pažnju i na dve situacije u kojoj se Mensur nedavno našao. Prva je ona gde grli Milicu ispod trema, a peva pesmu Željka Šašića "Metak". Publika koja je verno pratila "Zadrugu 3" zapamtila je da je ovo jedna od Mininih i Mensurovih pesama, a u nastavku ovog teksta možete videti Ajdarpašića kako peva "Metak" dok grli Milicu, kao i situaciju sa Vrbaški iz treće sezone najgledanijeg rijalitija u regionu.

Ali, ni ovo nije sve. Mensur je nedavno boraveći u izolaciji sa Milicom pevao i hit "Da si tu", koju izvodi Aco Pejović. I tu je grlio Milicu, a mnogi smatraju da je i ovu pesmu posvetio upravo Mini.

Video: TV Pink Printscreen

Naime, isplivao je snimak iz avgusta ove godine, kad je Mensur boravio u Ulcinju. Tada je posebno emotivno pevao ovu pesmu, a sve to okačio na svoje društvene mreže. Spekuliše se da je tad i dalje patio za Vrbaški. Podsetimo, Mensur je rekao da posle Mine nijednu devojku nije voleo, niti je želeo da ulazi u veze, sve dok je potpuno ne preboli i iščisti svoje srce, a da li je to i uspeo, to samo on zna.

Video: Instagram.com

Autor: M. P.

#Mensur Ajdarpašić

#Milica Veselinović

#Mina Vrbaški