AKTUELNO

Buran početak emisije "Magazin In"!

Gosti voditeljke Sanje Marinković u emisiji "Magazin In" su Goca Tržan, Damir Handanović, Nenad Aleksić Ša, Izvorinka Milošević i Nada Blam. Voditeljka je upitala goste da li su se ikad "glupo zaljubili".

Predajem štafetu Ša - odgovorila je Izvorinka odmah.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa, kad sma bio klinac - rekao je Ša i nasmejao sve u studiju, pa nastavio:
Pa, ja sam uvek dete u duši, uvek dođe do nekih grešaka, greškica. Mnogima je glupo ovo što sam uradio (u Zadruzi), ali ja ne smatram da je to glupo, trebalo je da se desi, takav je život - pričao je reper.
To nije glupo, ali je za batine - dodala je Goca, pa istakla da se šali.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja samo da odbranim Ša, nijedno zaljubljivanje nikada nije glupo - ubacila se Nada.
Ja pravim malo komiku, ali zaista mislim da ne postoji glupo zaljubljivanje, svako zaljubljivanje postoji da bi nas nečemu naučilo. Svako zaljubljivanje služi da bi deo nas sazreo, da otpadne kao zrela kruška i satrune. I da se rodi novi izdanak, to je zaista tako. Niko od nas ne može da kaže da iz svojih grešaka nije naučio, osim ako je potpuno retardiran - nadovezala se Goca.
Uvek sam bila strahovito zaljubljena i sa svakim sa kojim sam se poljubila u životu mislila sam da ću hraniti golubovove sa 80 godina na Kališu, ali nije bilo tako. Uvek sam bila spremna na sve. Ljubav je pozitivno osećanje, kakva god da je ljubav, dobro je osećanje - istakla je glumica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne možeš da se zaljubiš glupo, ako si pametan i trezven. Možeš pogrešno, nepromišljeno. Ja sam bila žrtva nepromišljenog zaljubljivanja u osobu koja nije bila iz mog filma. Ne govorim o Miši. To se dogodilo, to je život. Otvoriš vrata, proradi nešto - rekla je Izvorinka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja imam najviše godina ovde. Svi u koje sam bila zaljubljena su mi sada glupi. A svi u koje se nisam, ne izgledaju mi tako glupi. Gde je tajna? - istakla je Nada.
Ja sam singl, ali imam simpatiju. Nije poznata ličnost, nije političkarka. Jedno je istina, kad tražiš partnera, nikad ga ne nađeš, nego ti se desi kad se najmanje nadaš - otkrio je Damir.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M. P.

#Goca Tržan

#Nenad Aleksić Ša