AKTUELNO

Ovo joj se nije svidelo!

Stefan Karić bio je naredni takmičar koji je birao najsujetnijeg i najmanje sujetnog zadrugara.

Što se ove teme tiče, svi smo pomalo sujetni, samo je nijansa u pitanju ko je više, ko je manje. Ko ima takmičarski duh i ko se bavi profesionalnim poslom, tipa pevači, oni su sujetiniji. Od Bore Santane se sujetnija osoba nije pojavila u rijalitiju. Najsujetnija osoba u ovoj kući je Marko, on se takmiči u svemu, da bude najjači, najlepši, ne možeš ništa da mu kažeš. Tu su i Janjuš, Car, Sale Luks na onom takmičenju za Mistera... Najmanje sujetan je Dejan Dragojević, nikad nisam video neku sujetu - rekao je Stefan, a potom je ustala Dalila:

Foto: TV Pink Printscreen

Ja smatram da svako od nas ima dozu sujete u sebi. Ja ću izdvojiti par osoba, na prvom mestu je to Mensur. Nominacije su protekle kako su protekle. Nijedna osoba nije toliko odgovorala kao on sinoć, svake nominacije su bile normalne. On je skakao na svaku, te drži Milicu za ruku, poljubi je, smirivajući sebe, a ne nju. On ima lažno samopouzdanje, koje plasira javnost. Stane pred ogledalo, pa udara pesnicama, idol mu je MekGregor, Buba, Džala... - pričala je Dalila.
To su moja braća - dodao je Mensur.
On je jedan od najsujetnijih, definitivno najsujetnija - dodala je Dragojevićka.

Dalila je izdvojila i Matoru, a potom isprozivala pevače koji su pevali na proslavi rođendana Aleksandre Subotić.

Foto: TV Pink Printscreen

Kraljice, ja nemam razloga da se dokazujem, kad je neko tražio, ja sam ispunila želju - odgovorila je Sandra.
Evo menjam glas, dajem glas Sandri Čaprić. Ja ti kažem da nema potrebe da se dokazuješ, da imaš pesak u glasu, ti uzvraćaš "Kraljice" i ponavljaš sve što sam rekla. Ja ti nisam kriva ako si nezadovoljna... Što se tiče najmanje sujetne osobe, to je Davor. Kulturniju osobu nisam upoznala - dodala je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.