AKTUELNO

Miljana bez dlake na jeziku!

U toku je Igra istine Lepog Miće. Sledeći kome je pevač postavio pitanje je Ante Baždarić.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa kime bi voleo da imaš odnose? - pitao je Mića.
Nevena, Miljana i Aleks, to su mi tri najlepše cure - odgovorio je Ante.
Krle, koje bi dve devojke procenio da sa tobom imaju samo o*alni se*s, kome je to ovde od devojaka kao čaša vode? Koje bi najpre pristale? - pitao je pevač.
Ja znam za koga bi voleo da to uradi. Sanja i Deniz, čuo sam da dobro to radi - nasmejao se Krle.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana koje su te devojke čije si klipove gledala? - pitao je Mića Miljanu.
To je Miki izmislio, i smo se šalili. Saznala sam mnoge stvari o nekim devojkama. Recimo o Miji. A saznala sam da se neke bave i najstarijim zanatom. Za nju sam čula od komšija i prijatleja njenih roditelja da je imala savršeno detinjstvo, ali je krenula stranputicom. Nije radila to zato što nije imala, nego iz besa. O Ani sam rekla šta sam čula. Hoću da kažem da Viktorija nije najgora, ona je za mnoge cveće. Ima žensko dete i mora da se drži, meni je mnogo žao. Ja bih ubila tog čoveka da mogu. Takođe Olga, onaj klip sa Dinom, sačuvaj bože. Takođe, ova što je ja zovem Nataša Radan, Sanja, javnost zna čime se bavi. Za Marijanu sam isto rekla, mislim da nije zaljubljena i povređena, da samo traži medijsku pažnju pored Janjuša. Ne može više da se obruka nego posle se*sa sa Tomom u zatvoru i onime što je radila sa Adamom. Družila se sa Stanijom kao i Maja i pokujšavaju da budu male Stanije, ali bezuspešno, jer se ona nikada nije kompomitovala po rijalitijima i nema ništa slično - govorila je Miljana.
Mislim da sve može da se popravi, meni se samo jednom desilo i mnogo sam se pokajala za to. Drugim curama koje su mnogo gore radile ti ništa nisi rekla i družila si se njima. Meni se desilo jednom, a ti svaki dan i noć sa Zolom - dodala je Zonjićeva.
Ja sam vodila ljubav sa nekime koga najviše volim, a nije me razvlačiio tuta i muta - odbrusila je Miljana.
Imam prava i ja da pogrešim i imam prava da se popravim, videće se sve vremenom. Ako ćete zbog jedne greške da me osuđujete onda dobro. Ti si pravila veće greške jer imaš dete - nastavila je Marijana.
Ja ti kažem ima mnogo devojaka kojima ovde to ne bi moglo da se dogodi, ako si ti promenila karakter za godinu i po dana onda dobro, ali ja se vodim onom rečenicom vuk dlaku menja ali ćud nikada - govorila je Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja jesam kockala, to priznajem. Ja sam i rekla da su mi roditelji sve pružili, otišli su tamo da bi imali bolji život. Znam da se to priča odavno jer sam stalno po gradu i izlazim. Ja se je*em sa kim ja hoću ali nikada za pare. Koliko sam prokockala je moja stvar - rekla je Mia.

Detaljnnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga