AKTUELNO

Glumac Marko Živić hitno je primljen u bolnicu nakon što mu se zdravstveno stanje naglo pogoršalo od posledica koronavirusa, doktori su uspeli da mu stabilizuju stanje i sada je na takozvanoj neinvazivnoj ventilaciji.

Glumac Marko Živić hospitalizovan je zbog koronavirusa, a kako pišu mediji trenutno se bolje oseća, ekstubiran je i na neinvazivnoj ventilaciji.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo nije prvi put da je glumac primljen na bolničko lečenje zbog kovida, a nakon što mu se posle prvog puta stanje stabilizovalo, otpušten je na kućno lečenje, da bi mu se stanje naglo pogoršalo zbog čega je ponovo hospitalizovan, prenosi Alo.

Podsetimo, Marko je bolovao od tumora jednjaka i želuca koji mu je odstranjen 2008. godine, a on je u jednoj emisiji govorio o teškom periodu i svemu što je prošao, te je priznao da je slučajno otkrio bolest.

- Potpuno slučajno sam to otkrio. Danas imam rez od 15 santimetara, duž grudi i stomaka. Abdomen je zeznut, jer oni odstranjuju šta ne valja, a onda sklapaju šta mogu. Moja operacija je trajala sedam i po sati. Ali sam shvatio da imam dve opcije: ili da uđem hrabro ili da odustanem. Naravno odmah sam se odlučio za ovu prvu - rekao je glumac tada, pa dodao da mu je noć pred operaciju bilo najteže.

- Sećam se noći pred operaciju, tad mi je bilo najteže. Gledam kroz prozor, sneg pada i vidim da nema nazad, nema druge opcije. Onda kreneš da razmišljaš o svemu i svačemu, bože otkud ovo, zašto, ali mislim da mi je pomoglo što sam bio lud u svojoj energiji. Lud da tu trku istrčim.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.