AKTUELNO

Nova epizoda domaće adaptacije najgledanije sapunice svih vremena “Dinastija” je na programu TV Pink večeras od 21 čas i očekuju vas velika iznenađenja.

Iako je Branko zabrinut da u Vojin Konstantinović neće uplatiti dogovoreni novac da bi odblokirao račun kompanije, raduje ga činjenica da će se posao oko izgradnje hotela u Švajcarskoj nastaviti.

Foto: Pink.rs

Ognjen nastavlja da neumorno muva Anastasiju, i koristi dolazak na doručak kod Kadića da bi se izvinio za svoje ružno ponašanje za vreme žurke. Nakon ovog doručka, Branko prelomi i prvi put posavetuje Anastasiju da je Ognjen zaista dobra prilika za nju.

Anastasija, iako joj ovaj očev savet da se uda za Ognjena nije po volji, i svesna svog dogovora sa Vojinom Konstantinovićem odlazi u Konstant holding u nameri da s,e umesto za Ognjena, uda za Vojina. Vojin ne pristaje na to, već pritisne Anastasiju da ispoštuje dogovor koji su postigli. Anastasija nakon ovog razgovora iako razočarana, ipak odlazi do Ognjena i odlazi sa njim na Sveti Stefan da bi što pre ispunila svoj deo dogovora sa Vojinom.

Foto: Pink.rs

Viktor Kilibarda posle dugo vremena ponovo stupa u kontakt sa Stefanom i obaveštava ga da poslom dolazi u Beograd iz Njujorka i da bi želeo da se vide. Iako nije želeo nikakav kontakt sa Viktorom, nikako nije mogao da izbegne poziv koji je došao na fiksni telefon, a koji je slučajno zapazio i Jovan. Viktor pokušava da ubedi Stefana da pođe s njim za Njujork i nastave da žive zajedno, ali ga Stefan, iako još ima emocija prema njemu, odbija.

Foto: Pink.rs

Da bi napredovao, Mihajlo pokuša sam da sazna gde su Veselin i Momčilo našli pare za nastavak izgradnje elitnog naselja u centru grada, i zato odlazi do banke koja im je dala kredit da bi pripretio direktoru banke da im taj isti kredit uskrati. Branko pobesni na Mihajlla, kada sazna za ovo, ali mu zbog njegove odanosti poveća platu.

Ognjen i Anastasija se vraćaju sa mini putovanja i porodici objavljuju šokantne vesti!

Foto: Pink.rs

Šta će Ognjen i Anastasija saopštiti porodici I kakvu će reakciju izazvati, da li će Branko uspeti da izbaci iz posla Momčila i Veselina i da li je Stefan zaista zauvek završio sa Viktorom, saznaćete u šestoj epizodi “Dinastijevečeras u 21 čas na TV Pink.

Autor: M.M./M.Đ.