AKTUELNO

Svi bruje o navodnoj trudnoći pevačice, a ona još uvek drži javnost u neizvesnosti!

Pre nekoliko dana je domaće medije obišla vest da je pevačica Maja Berović navodno već neko vreme u drugom stanju.

Ona se tim povodom do danas nije oglašavala - ni kako bi demantovala, ni kako bi potvrdila ova saznanja. Ipak, Maja je podgrejala glasine kada je došla na svoj drugi nastup nakon ovih vesti, pri čemu je vešto krila stomak.

Foto: Pink.rs/K. Rogojević

Naime, Berovićeva se prethodnog vikenda na nastupu u Diseldorfu pojavila u jednom od svojih karakterističnih scenskih seksi izdanja, odnosno u bodiju, mrežastim čarapama i dubokim čizmama. Međutim, pevačica je sada preko svega toga obukla široki sako u neon zelenoj boji, te su mnogi komentarisali kako je ovom kombinacijom želela da sakrije trudnički stomačić.

Foto: Instagram.com

Govorkanja na ovu temu su postala još glasnija kada je tokom igranja slučajno podigla sako, pa su mnogi komentarisali da na njenom telu u predelu stomaka vide promenu i da je sigurno u blagoslovenom stanju, iako o tome ne želi još javno da govori.

Maja je takođe i na svom prethodnom nastupu u Švajcarskoj sakrila stomak širokom "Versaće" košuljom, pa su njeni fanovi i dalje u nedoumici da li je samo želela da sakrije stomak ili je naprosto rešila da napravi malu stilsku promenu.

Autor: M.K.