AKTUELNO

Siguran u svoje tvrdnje!

Fran Pujas, Ante Baždarić i Sandra Čaprić su se osamili van Bele kuće i razgovaraju o aktuelnoj temi ljubavnog četvorougla Sandre, Cara, Dalile i Dejana Dragojevića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne mogu da promenim ništa, poražena sam. Samo mi objasni zašto Dalila plače? - pitala je Sandra.
Zato što je Dalila zaljubljena u Cara do ušiju! On kaže nije ona kriva, a ona kaže ja nisam svetica - odgovorio je Pujas.
Oni su dva dana proveli zajedno, ja nikoga nisam jurila, a Dejana tek nisam - dodala je Sandra.
A i vaši izbori su sačuvaj bože. Ne može on biti sa jednom devojkom dugo, to se zna od samog starta. On nije kvaran, dobar je ali jednostavno voli tako, ženskaroš je - rekao je Fran.
Misliš li da treba Dalila da ruši svoj brak? - rekla je Sandra.
Neću o tome da pričam, to ćemo videti. Odmah sam znao šta će biti čim su tebe napali, tebe napadnu a njima se raščisti put - nastavio je Fran.
Napali su mene, da bi oprali sebe, ne bi ono Osman džabe izjavio - rekla je Sandra.
Morate da shvatite, to nije tako napolju. Morate shvatite da je ovo je*ena psihička igra. Danas Caru nije bilo svejedno. Tebe ne žalim iskreno, sve si sama sebi uradila - nastavio je Fran.
Ni ja sebe ne žalim, sama sam sebi kriva. On je dobar dečko, kao drug i prijatelj. Pitaju me što se nisam opustila, pa kako da se opustim od jedne do druge, a hoće da svale krivicu na mene, a ja ga u životu pogledala ne bi, totalno je nebitan. Milica je ispala dvolična kao sestra sam joj a ovamo priča takve gluposti - izjavila je Čaprićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Koga li ću ja upecati? - pitao je Ante.
Ja bogami neću, ja soliram - konstatovao je Fran.
Ja sam jednu grešku napravila druga mi ne treba - navela je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga