AKTUELNO

Fejsbuk, Instagram i Vacap su juče "pali" - popularne aplikacije, koje nisu radile skoro šest sati, paralisale su planetu, a za to vreme Tviter je funkcionisao najnormalnije, gde su se i naše pevačice uključile u diskusiju koja je izrodila različite teorije zavere.

- Ljudi, evo, pričaju mi da nam sve ovo radi Tramp - našalila se juče Seka Aleksić.

Nju je pad popularnih društvenih mreža naveo na različita razmišljanja, te se prisetila perioda dok popularne aplikacije nisu ni postojale.

- Kako je nekada život bio ustvari lep. Ljudi su živeli za dan kada ce otići na neki koncert i probijati se do prvih redova. Zvezdu si mogao da vidiš samo na TV ako negde gostuje. Imali smo 1 ili 2 emisije zabavnog karaktera. A sada…

Njenu koleginicu Radu Manojlović tviteraši su prozvali apsolutnim pobednikom kada je u pitanju komentarisanje juče goruće teme. Inače, Rada se često izjašnjava po pitanju ozbiljnih tema - onkoloških pacijenata, korona virusu, vakcinaciji i drugim stvarima, a zbog svojih stavova i komentara često nailazi na mnogobrojne osude i kritike korisnika ove mreže, ali i celokupne javnosti.

Foto: TV Pink Printscreen

Na vreme sam otvorila Twitter, ha, ha. Nego, šta je "kao" problem sa Fejsbukom? Mislim, jasno se vidi da je sve slučajnost, zar ne? Ili šta, ne mislite valjda da je ovo generalna proba nečega - napisala je Rada, a potom su usledili i zanimljivi komentari:

"Ovo je generalna proba kako neko bez mozga, poput tebe, može da živi", "Je l' ovo drugi profil Milana Stankovića?", "Znaš li ti uopšte, sestro, šta si napisala"...

Autor: D.T.

#Rada Manojlović

#Seka Aleksić