AKTUELNO

Ne propustite novu epizodu domaće adaptacije najgledanije sapunice svih vremena.

Uzbudljiva priča o životu elitne beogradske porodice Kadić nastavlja se i večeras u 21 čas na TV Pink u novoj epizodi serije “Dinastija”.

Mihajlo ne može da se pomiri sa činjenicom da se Anastasija udala, zato otkriva Branku da su Vojin i Anastasija sklopili dogovor u vezi sa njenim brakom sa Ognjenom. Branko je besan i ulazi u svađu sa Anastasijom zbog toga. Njemu nikada nije trebala pomoć do sada i van sebe je zbog toga što je Anastasija preuzela to na sebe, bez dogovora sa njim. Anastasija je revoltirana, i govori Branku kako može odmah da se razvede od Ognjena, ali joj on to zabranjuje i insistira da Anastasija treba da da sve od sebe da njen brak uspe. 

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Stefana nastavljaju da proganjaju radnici na poslu nakon što su saznali da je homoseksualac. 

Foto: RTV Pink

Manja vežba za predstavu i u tome joj pomaže stariji momak iz škole koji je muva na malo grublji način, što ju je užasno uznemirilo. Manja odlazi od kuće u strahu da postaje poput svoje majke, a kada se Lidija vrati kući i shvati da Manja nije tu, zove Momčila u panici.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Branko želi da ima dete sa Kristinom, a iako i ona to želi, ispostavlja se da nije potpuno spremna za takav korak. 

Momčilo poziva Stefana na večeru, gde dolazi do izražaja Lidijino i njegovo poklapanje. Tenzija između Lidije I Stefana osetiće se kada ostanu nasamo.

Foto: RTV Pink

Šta će se dogoditi između Stefana i Lidije, da li je Branko uspeo da ubedi Anastasiju da se ne razvede od Ognjena i kako će se Manja izboriti sa svojim sumnjama, saznaćete u novoj epizodi “Dinastije” večeras u 21 čas na Pinku!

Autor: M.Đ.

#Dinastija

#Emotion Production

#RTV Pink

#Serija Dinastija

#Televizija Pink

#serija