AKTUELNO

Lepe vesti!

Pevačica Ana Sević i njen suprug Danijel Nedeljković prošlog decembra dobili su ćerku Senu, a javnost je iznenadila informacija da je samo nekoliko meseci kasnije ponovo zatrudnela. Ona će se poroditi krajem marta, a sada je otkriven pol bebe.

Foto: E-Stock

Ana i Danijel posle ćerke Sene čekaju dečaka. Ova vest je obradovala celu porodicu jer im je velika želja bila da u porodicu dođe jedan dečak. Nisu staromodni, stvar je emotivne prirode. Danijel je izgubio rođenog brata i vest da u porodicu Nedeljković dolazi sin usrećio je sve, počev od oca preko bake i deke. Svi jedva čekaju momčinu i pomažu Ani oko odgajanja Sene, posebno od kada je saznala da je ponovo trudna - ispričao je izvor.

Podsetimo, Ana ima ćerku Lorenu koju je dobila iz braka sa kolegom Darkom Lazićem. Za sadašnjeg supruga venčala prošle godine, na tajnom venčanju u selu kod Šapca, a zatim su otputovali na papreno skup medeni mesec. U decembru prošle godine dobili su ćerku Senu, a krajem marta njihovoj porodici će se pridružiti i jedan sin.

Foto: Instagram.com, Pink.rs

Autor: pink.rs

#Ana Sević

#Danijel Nedeljković