AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

U emisiji ''Pitam za druga'' kod Pande i Kendija, na RED televiziji gostovao je bivši zadrugar Anđelo Ranković, koji je ovom prilikom komentarisao brojne aktualnosti iz nove sezone najgledanijeg rijalitija Zadruga.

Foto: Red TV

Anđelo je ovom prilikom prokomentarisao i učešće svoje drugarice, Jovane Tomić Matore, te otkrio šta joj zamera.

Nervira me to što se tako stalno zaleće. Koliko god da te sluša, ne možeš da joj objasniš da se na daje toliko, da ne pruža toliko. Ona bi svakom sve učinila, pogotovu u tim ljubavnim odnosima. Ja sam naučio da to nije baš najpametnije. Ali ona je prosto takva, nikad se neće promeniti i uvek će želeti da sve pruži i da se potpuno da. Odavno sam rekao da je to njena greška. Treba dati sebe, ali ne sto posto, jer to je posle problem i loše se završi - kaže Anđelo.

Foto: Pink.rs

Realno ako pogledamo, prethodnih 5 godina, ona je napolju po 2 meseca. To je 10 meseci za pet godina, to je jako mali vremenski period. Mislim da se ona zalepi u startu za neku osobu, želi da joj ugađa, a te osobe koje ulaze, ne ulaze sa namerom da žive život nego da igraju rijaliti i to je to. Matora tamo živi rijaliti, kao što napolju živi život. Svaka devojka koja ulazi u priču sa Matorom, mora da zna da se ona Matoroj dopada. Znači onda nemoj da je zavlačiš, svi znamo kako ide flert. Smatram da svaka od tih devojka pušta da joj se dopadne namerno, jer svaka želi da ima priču - zaključio je Ranković.

Detaljnije pogledajte u videu ispod:

Autor: M.M.