AKTUELNO

Šok za sve!

Sinoć se na velelepnom imanju održala još jedna žurka na kojoj su nastupali DJ Neba i bivša zadrugarka Rialda Karahasanović. Njihova pojava je na samom startu žurke iznenadila je sve pristune. 

Foto: Promo, E-Stock/Časlav Vukojičić

Najveći šok se desio na startu kada Rialda nije htela da pruži ruku Jovani Tomić Matoroj, sa kojom je imala sukob u prošloj Zadruzi jer joj se mešala u njenu vezu sa Kenanom Tahirovićem i javno govorila kako će se pobrinuti da njih dvoje raskinu jer želi da bude sa Rialdom. Matora je nakon toga celu noć bila neraspoložena i sve vreme komentarisala Rialdu  koja je žurku u kazinu dovela do usijanja. Matora je čak u jednom momentu Dalili Dragojević komentarisala Rialdu.

Zanimljiv odnosu u toku noći bio je između Mateje Matijevića i Sanje Grujić. Naime, njih dvoje se neko vreme nisu odvajali i sve vreme su pričali i igrali zajedno. 

Foto: TV Pink Printscreen

Međutim prošlu noć na imanju obeležili su veliki sukobi zadrugara koji su bili veoma nezadovoljni zbog nedostatka alkohola, pa je obezbeđenje moralo više puta da reaguje. 

Prvi sukob koji se desio bio je između MC Damira i Ivana Radosavljevića Belog. Naime, Damiro je iziritirao sve svojom pričom kako će da beži iz Zadruge, pa je u nekoliko navrata vređao zadrugare. Njih dvojicu su razdvajali Filip Car i Marko Janjušević Janjuš. 

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeći sukob bio je između Mikija Đuričića i Ademira Peleša u koji se umešao i Filip Car. Miki je zamerio zadrugarima na sebičnosti jer su svi kupovali veliku količinu piva, a nisu marili za druge. U trenutku svađe Car je ošamario Peleta. Fran Pujas i Miljana Kulić su smirivali Mikija i dok mu je Miljana objašnjavali razlog što su njih dvoje u rijalitu, aludirajući na budućnost dece, Fran mu je zamerio takvo ponašanje. 

Foto: TV Pink Printscreen

Sukob koji je takođe obeležio prošlu noć je napad Ane Spasojević na Stefana Krstovića Krleta. Ana je na Krletov račun iznela mnoštvo uvreda, pa je obezbeđenje odvelo u zatvor. 

Ana i MC Damiro su noć poveli u zatvoru, zbog sukoba koji su se desili.

Foto: TV Pink Printscreen

Najzanimljiviji odnos u Beloj kući je naravno ljubavni četvorougao. Međutim prošle noći je samo polovina bila aktivna. Dalila Dragojevič je izbacila svog supruga Dejana iz izolacije kada je došao da porazgovara sa njom.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon toga Filip Car je došao u izolaciju i na sve načine pokušavao da priča sa Dalilom ali ga je ona kulirala. Njima se pridružila Sandra Rešić koja im je objasnila kako joj zadrugari govore da vide njihove zaljubljene poglede i rekla li da se uozbilje. Car je nakon toga u nekoliko navrata pokušavao da zagrli i poljubi Dalilu, ali ona mu to nije dozvolila, pa je on rešio da ne razgovara sa njom više. 

Foto: TV Pink Printscreen

Pored svega ovoga, dva odnosa su sinoć završena u Beloj kući. Sandra Rešić je juče ceo dan kulirala Marka Osmakčića pa se on žalio Marijani Zonjić, a pred toga se Nikola Grujić Gruja razočarao u Vanju Rašovu i stavio tačku na ceo njihov odnos jer kako on kaže, nerealno mu je da neko toliko ne voli da uđe u kuhinju.

Nema sumnje da je Zadruga 5 tek krenula da se zahuktava, a šta će se sve još desiti pratite na TV Pink i na portalu Pink.rs.

Autor: N.B.

#Zadruga