AKTUELNO

Ne propustite početak nove sezone "Paparaco lova".

Nakon letnje pauze, večeras u 22 časa počinje 13. sezona emisije „Paparaco lov“, koja je jedna od najdugovečnijih, ali i najgledanijih emisija na TV Pink. „Paparaco lov“ iz godine u godinu uspeva da drži milionski auditorijum uz ne tako više male ekrane, a šta je tajna ovakvog uspeha?

Tajna je u uvek aktuelnim izveštajima sa lica mesta, bez ulepšavanja stvarnosti. Mi raskrinkavamo poznate ličnosti i oni se ne mogu sakriti od naše kamere - kaže Ana Pendić, voditeljka emisije i dodaje:
Ponekad uspevaju da daju gas i pobegnu, jer voze izuzetno brze automobile. Ali najčešće uspevamo da usnimimo sve ono što bi oni sakrili od javnosti. I to je ono što publiku privlači da gleda ovakav program. Oni znaju da će uvek saznati nešto novo i nešto intrigantno. Često i šokantno. Neretko nešto što će promeniti život tih poznatih ličnosti kada se to sazna

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Kako bi sa svakom novom sezonom bili aktuelni i zanimljivi, ekipa „Paparaco lova“ stalno unosi novine, pa će to slučaj biti i sa 13. sezonom. Kako najavljuje autorski tim emisije, snimci će u novoj sezoni biti dinamičniji, a posle deset godina pauze, u emisiju se vraćaju sagovornici koji će komentarisati sve ono što su kamere najpoznatijih paparaca u Srbiji zabeležile.

Iako se emisija tokom letnje pauze nije emitovala, to ne znači da je ekipa „Paparaco lova“ odmarala, naprotiv, njihove kamere su ostale uključene i u stopu pratile poznate ličnosti onda kada su mislile da ih niko ne snima. Znamo da ste nestrpljivi da saznate koje vas to priče očekuju u novoj sezone, a voditeljka Ana Pendić se potrudila da vas zaintrigira.

Tokom leta su nastale ekskluzivne priče koje ćete gledati već ove srede i u narednim nedeljama. Otkrićemo jednu tajnu vezu. Razotkriti još jedan par koji je navodno raskinuo. Usnimili smo nove nekretnine i nove automobile mnogih poznatih. Tu su naravno i nenadane svađe, saobraćajni prekršaji, nezgode na putu. Sve ono što niste mogli da vidite na drugim mestima. Jer mi smo svugde prisutni - zaključuje voditeljka emisije „Paparazzo lov".

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Sudeći po ovakvoj najavi, očekuje vas još jedna uzbudljiva sezona emisije od koje strahuju poznati, zato ne propustite „Paparaco lov“, večeras od 22 časa na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#Ana Pendić Radoš

#Paparaco lov

#Paparazzo Lov

#RTV Pink

#Televizija Pink

#emisija

#voditeljka