AKTUELNO

Evo šta je pevačica imala da kaže.

Pop zvezda Marina Viksović progovorila je o hapšenju dečka Mirka Vukovića i njegovoj nagodbi s tužilaštvom.

On je, naime, tokom vikenda priveden zbog posedovanja oružja u policijskoj akciji "Ares", ali je ubrzo pušten iz pritvora.

Foto: Privatna arhiva

Jutros je Mirko svoju voljenu ispratio na Aerodrom “Nikola Tesla”, odakle je otputovala na nastup u Budvu.

Na početku razgovora sa pevačicom ekipa emsiije “Ekskluzivno” upitala ju je da li je nelegalno oružje, zbog čijeg posedovanja je privođen, pronađeno u stanu u Višnjici u kojem emotivni partneri zajedno stanuju.

Foto: Instagram

- Ništa se spektakularno nije desilo i zato ne bih pridavala značaja toj priči. To ne zanima moju publiku kojoj imam mnogo toga zanimljivog da ponudim. Ipak,sve je u najboljem redu i  Mirko  i ja smo nakon kraće nužne razdvojenosti ponovo zajedno. Preuveličano je sve o čemu se pisalo u odnosu na ono što se stvarno desilo. Ništa međutim od toga što se desilo Mirku nije strašno – navodi Viskovićeva potvrđujući da je njen partner sklopio nagodbu s tužilaštvom o priznanju krivice.

Posle toga Mirku je određena uslovna kazna, a pevačici je najbitnije da se njih dvoje vole.

PROČITAJTE JOŠ: NE BISTE JE PREPOZNALI: Veljkova bivša PROMENILA LIČNI OPIS, pa obukla VENČANICU! (FOTO)

Foto: Instagram

- Sve je u najboljem redu i u tom smislu. Meni je najbitnije da ljubav cveta – zaključuje Marina u izjavi za emisiju “Ekskluzivno”, koju danas možete gledati od 18.20h samo na televiziji Pink.

Pink.rs

#Hapšenje

#Marina Visković

#Mirko Vuković

#pevačica

'