AKTUELNO

Ne propustite novu epizodu domaće visokobudžetne serije.

Nova uzbudljiva epizoda domaće adaptacije najgledanije sapunice svih vremena “DInastija” je na programu TV Pink i večeras od 21 čas

Dok Branko besno pokušava da sazna ko je pomogao Momčilu da se vrati u posao, Momčilo otkriva da je jednog od njegovih radnika potplatio Branko da sabotira mašinu na gradilištu i okrivi Stefana. Momčilo nalazi radnika u kafani i između njih dvojice izbija tuča, posle koje Momčilo zapreti radniku da više nikad ne sme da dođe na gradilište.

Foto: RTV Pink

Lidija se trudi da se što pre vrati u normalu i da se posveti porodici nakon odsustva. Predlaže Momčilu da ide na roditeljski sastanak, ali Momčilo smatra da je prerano. Manja se za to vreme teško nosi sa činjenicom da je njena majka bila na psihijatrijskom lečenju, jer se boji da je bolest možda genetska. Zbog toga odlazi da priča sa psihijatrom koji je lečio Lidiju i koji je uverava da njeni psihički problemi nisu nasledni.

Foto: RTV Pink

Anastasija razgovara sa Stefanom o njegovoj seksualnosti jer joj nije jasno kakav odnos ima prema ženama. On joj objasni da je homoseksualac ali da je svejedno imao odnose sa nekoliko žena. Anastasija saznaje da Viktor dolazi u Beograd i da zove Stefana da se nađe sa njim, pa Anastasija umesto njega krišom odlazi na aerodrom da ga pokupi kolima. U povratku, pokušava da nagovori Viktora da ostavi Stefana jer mu samo otežava život, ali Viktor je ubeđuje da među njima postoji ljubav.

Foto: RTV Pink

Na kraju napornog dana, Branko slučajno pronalazi Kristinine pilule za kontracepciju i pobesni. Njegov bes dovešće do traumatičnog događaja koji će ostaviti trajne posledice na Kristinu.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Da li će Manja konačno promeniti odnos prema Lidiji, da li će Viktor ostati uporan u nastojanju da se približi Stefanu i da li će Branko i Kristina uspeti da reše bračne probleme, saznaćete u novoj, devetoj epizodi “Dinastije” večeras u 21 čas na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#Dinastija

#Emotion Production

#RTV Pink

#Serija Dinastija

#Televizija Pink

#serija