AKTUELNO

Drama!

Naredno pitanje u današnjoj emisiji "Pitanja gledalaca" voditeljka Ivana Šopić pročitala je Viktoriji Mitrović.

Zašto se praviš prijatelj Mensuru i Milici, kad nemaš lepo mišljenje o njihovoj vezi? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne pravim se, sad sam rekla Milici da ima sreće što je sa njim, da bi prošla gore da je sa nekim drugim. Jesam komentarisala njihovu vezu negativno, vidim više emocije sa njegove strane. Meni ovde više ništa nije jasno, jer sve čujem, sve vidim, ali ništa ne shvatam više... Kao da gledam u panj, ništa mi nije jasno u tim ljubavnim odnosima... Jednom sam rekla u afektu da Mensur ne treba da je predstavlja kao sveticu, kad se vuku neke priče od napolju - rekla je Viki.
Ne vidim strast, ne puca - dodala je Dalila.
E ako ona ne vidi, ja sam je halalio, ona je stručnjak za strast i ljubav. Mi pucamo od strasti, ne znam kud ćemo od strasti. Rekli su mi ljudi ovde da sa moje strane vide više ljubavi. Ja to pokazujem drugačije, ja sam više pažljiv. Ona nije takva u startu, ne pruža ljubav na isti način. Ali je drugačiji odnos naš sad, nego pre 10 dana. Postoji ljubav. Ja kad ne osećam, ja kažem. Bilo je trenutaka kad nisam osetio poljubac sa velikom ljubavlju, ali ne možeš da osetiš to posle pet dana, ne možeš odmah da voliš kao Dalila i Dejan - istakao je Ajdarpašić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je čista laž, ja sam rekla Mensuru da je Milica namazana, on se složio. A znaš šta on radi, glasno joj šapuće: "Ljubavi moja", da bismo mi videli te epitet, da dokaže kako je voli. Ono što sam ja doživela, ti nećeš nikad - ustala je Dalila.
Ona nikad nije doživela ljubav, pa sad traži sa drugim momcima. Zbog jedne rečenice ugrožava brak. Sve i da nisam zadovoljan u vezi, ona treba da brine o svom braku - odbrusio je Mensur.
Nećemo se mi pocepati nikad - poručila je Dragojevićka.
Cepaćemo se žestoko - doodao je Ajdarpašić.
Kad izađemo - uzvratio je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

I te kako je jasna ova situacija, Mensur meni danima dobacuje, pokušava Đoleta da posvađa sa mnom, rekao mi je da mi je dobra g*za... Milica je i te kako namazana, znala sam za šta će Mensur da joj posluži ovde. Poznati su mi profili ovih žena, to je ona seljačka demagogija, uvuče se pod kožu, pa vlada iz senke. Nikako nije iskrena u ovom odnosu. Njoj odgovara da ona ispadne žrtveno jagnje - istakla je Irma.
Ja bih se isto ponašala i da nisam sa njim. Poštovanje bih imala prema ljudima koje mene poštuju, ne bih išla od zagrljaja do zagrljaja, znam sebe - poručila je Milica.
Bila si sa 4 pred rijaliti - dobacila je Sejranićeva.
Imala sam samo poljubac. Što se tiče iskazivanja ljubavi, ja slušam sebe. Kako se osećam, tako iskažem - odgovorila je Veselinovićeva.
Ja tražim više pažnje, mene niko nikad nije voleo kao ja njih, tražim to prebrzo i u većoj količini. Jok, treba Irmu može da povodem u Bar da pošmrče celu Barsku luku - poručio je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisi našao pravu, ja kad volim, tu trava ne raste - rekla je Irma.
Mensur je naporan koliko je težak. On je cmače, ona ne uzvraća, previše je forsira - dodala je Viki.
Kao da je previše guši, nama tako liči da joj više pažnje posvećuje - istakla je Sandra Čaprić.

Foto: TV Pink Printscreen

Jedan Noris, taj dečko sa kojim sam se čula, ne znam se sa njim, rekao mi je da je bio sa Milicom - govorila je Martina.
Ne, on je hteo da uđe sa pričom ovde da se muvamo, a tako isto sa njom - odgovorila je Milica.
Samo je razlika što je Milica pristala na to, a Martina ne - dodala je Viki.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Zadruga