AKTUELNO

Sve je isplivalo!

U noći za nama, novinar i voditelj Darko Tanasijević vodio nas je kroz specijalni zadatak Velikog šefa u kome su svim zadrugarima postavljana ''Intimna pitanja'', nasumičnim odabirom loptica.

Svima je ostao zapažen intrigantan start ove večeri. Naime, Mensur Ajdarpašić dobio je ''zadatak'' da opiše svoju najveću životnu grešku, gde je on, sa knedlom u grlu, govorio i otkrio detalje svog odnosa sa Minom Vrbaški.

Opiši svoju najveću životnu grešku - glasilo je pitanje.
Bilo ih je dosta. Ali najveća me je skupo koštala, ko je greška iz Zadruge 3, Mina Vrbaški. Iznosila je ozbiljne laži o meni. Govorio sam da se nisam kajao zbog veze, ali vidiš sutra dan me prodala - rekao je Mensur, a na pitanje koliko ga je ta greška koštala, imao je da doda:
Dosta jer nisam mislio na sebe, a izgubio sam i dosta ljudi, drugova. Napravio sam neke greške koje nisam trebao. Ko zna šta je sve moglo da bude - rekao je Mensur.

Kako je noć odmicala, Marko Janjušević Janjuš bio je sledeći čiji opis susreta sa partnerovim roditeljima, u kom je opisivao susret sa Radomirom Marinkovićem Takijem, neće ostati nezapamćen. Naime, on je tom prilikom naveo kako je taj susret prvo bio virtuelan, pa je zatim postao i emotivan.

Ja sam upoznao samo roditelje moje supruge, što se tiče Takija, on i ja smo se samo virtuelno čuli, a onda je susret bio veoma emotivan. Ljudima se svidelo to. Ja se nadam da se takvi susreti viđe neće desiti, niti takavi odnosi. Meni se potencijalni tast veoma dopao, imao sam baš veliku želju da ga upoznam i želim mu sve najbolje u životu, a sudbina je htela da mi ne bude tast - rekao je Janjuš.

Kada je reč o korišćenju sek***lnih pomagala, Miljana Kulić, vidno raspoložena, nasmejala je sve zadrugare svojim odgovorom, kojim se ujedno dotakla i svoje veze sa bivšim zadrugarom Lazarom Čolićem Zolom.

Bože me sačuvaj, imam ja Zolanderovu pravu stvar. On je to predložio da uzmemo vibrator, verovatno mu je trebalo. Šalim se, nismo ništa koristili, znam za lisice, bičeve, ali nisam ja za to - rekla je Miljana.

Priča koja trese zidove Bele kuće u prethodnih nedelju dana, jeste krah braka Dalile i Dejana Dragojevića. Naime, došlo je do ''krize braka'' ova dva zadrugara zbog izjave i pomalo prisnijeg odnosa Dalile sa Filipom Carem. Ni ove noći, nisu se libili da uđu u sukob, pa je tako Dalila održala predavanje svom mužu i žestoko mu zapretila.

Ja sam mogla glavu da ti otvorim i za neke situacije ovde - rekla je Dalila, pa je u toku kratke pauze održala predavanje svom suprugu.
Ti mene želiš da uništiš, ti si mene učaurio. 24 sata smo zajedno, mi ne možemo jedno bez drugog, učaureni smo, to sam videla kada smo bili na žurki, ja dolazim i igram, a isto danas sa Stanijom na stolu si igrao, bukvalno je nosiš. Jesi li ti žrtva, jesi sigurno, voliš ti to - rekla je Dalila.
Mene boli ku*ac, ti moraš da znaš da ja tebe volim. Ja ne znam kako da se ponašam sa tobom više - rekao je Dejan, pa je utom usledio višeminutni monolog Dalile Dragojević.
Dejane ja sam najviše osuđena na svetu, ku*ka sam, kur*etina. Svi pričaju da se cirkuzam, a moj jadni muž plače. Mene ne zanima šta će ko da kaže. Živi mi se, druži mi se, a treba i ti tako. Pričaš o ljudima i sa ljudima. Ti i Car ste isti. Dejane ti si gurnuo ruke u tuđe grudi,igrao si sa Stanijom, a ne daš da mene neko mazi po kosi - rekla je Dalila, pa je nastavila:
Tebi fali da ti ja budem bebisiterka, da brinem o tebi, da ti titram - dodala je Dalila.

Pandorina kutija vrelih želja i fantazija zadrugara je počela da se otvara. Naime, Mia Jovanović prva je sve svoje cimere šokirala izjavom, kojom se dotakla Dina Dizdarevića, a ticala se njihovog intimnog odnosa.

Sa kojim zadrugarom bi imala najvreliji se*s ? - glasilo je pitanje za Miu.
Pa sa Dinom bih. On mi je jedini sada normalan, imam osećaj da bi on znao šta da radi, a i verujem da bi moglo malo duže - rekla je Mia.

Nakon toga, nisu se zaustavili sa šokantnim izjavama. Stanija Dobrojević dobila je pitanje, pa  je za svoje najlošije sek***lno iskustvo, navela intiman odnos sa Vladimirom Tomovićem.

Najlošije se*sualno iskustvo - glasilo je pitanje.
Sa Vladimirom Tomovićem, nije se desio - rekla je Stanija.

Oženjeni zadrugar, Nikola Grujić, dokazao je da više ne bira. Naime, on je nakon prve afere koja je ušla u Belu kuću, u kojoj se pričalo kako je imao intimne odnose sa svojom svastikom Viktorijom Mitrović Viki, bliskog druženja sa Vanjom Rašovom, na pitanje sa kim bi imao vrelu akciju, kao izbor, naveo Nevenu Savić. Nevena je ovim odgovorom ostala iznenađena.

Sa kojom zadrugarkom bi imao vrelu akciju? - glasilo je pitanje.
Sa Nevenom, ona i ja smo rođeni istog dana, i to bi pucalo - rekao je Gruja.
Ja sam iznenađana - rekla je Nevena,

Miljana Kulić je nakon emisije, obavila razgovor sa ovonedeljnim vođom, Martinom Petrović. Ona je tom prilikom otkrila šta je najviše tišti, kao i za šta se pokajala.

Jako mi je krivošta sam uradila, trebalo je da rađam - rekla je Miljana
A što nisi, šta je bio problem?- upitala je Martina.
Pa bolest mojih roditelja, i tako to, ali moj sin kad mi kaže mama ja cvetam - rekla je Miljana

A ono što je bila kruna ove večeri, jeste još jedan pokušaj Jovane Tomić Matore da se emotivno ''sjedini'' sa Mc Aleks. Matora je i ovog jutra ušla u krevet kod MC Aleks, pokušavajući da je osvoji, ali joj nije pošlo za rukom.

BILA JE OVO UZBUDLJIVA NOĆ!

Autor: N.Ž.

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga