AKTUELNO

ŠOU KOJI SE NE PROPUŠTA!

Veliki šef je obradovao i zadrugare i milionski auditorijum najgledanije televizije Pink, kada je doneo odluku da se prva ''Zadrugovizija'' u ''Zadruzi 5'' odži večeras od 22 časa u velelepnom studiju u Šimanovcima.

Foto: Pink.rs

Većina zadrugara je dugo čekala svojih pet minuta na sceni, kako bi pokazala svoje talente i pred milionima se ispromovisala u najboljem svetlu. To će im večeras i biti omogućeno.

U prvoj Zadrugoviziji najspektakularnije sezone Zadruge do sada, gledaoce očekuje pravi šou. Veliki hitovi u izvedbi vaših omiljenih zadrugara, koreografije, kostimi, laseri, i više nego aktuelni žiri, učiniće da se noć koja je pred nama dugo pamti.

Foto: Pixabay.com, Unsplash.com

Posle Zadrugovizije ništa neće biti istio, budući da nas očekuje pravi šou i razna suočavanja koja gledaoci ne mogu ni da naslute.

Veliki šef je spremio pregršt iznenađenja za sve, a zadrugari su se marljivo spremali cele nedelje, kako bi večeras zablistali i na sceni dali svoj maksimum. Biće ovo duga, ali uzbudljiva noć za sve sladokusce dobre zabave, drame i tenzije.

Spremite se za do sada neviđeni spektakl do jutra. Zadrugovizija večeras od 22 časa na TV PINK!

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Autor: M.M.

#Zadrugovizija