AKTUELNO

Razvezala jezik!

Sve je počelo na italijanskom festivalu Sanremo kada se fudbaler Zlatan Ibrahimović na scenu popeo uz pesmu Nade Topčagić, ''Jutro je''.

Foto: TV Pink Printscreen

Pevačica je sada u ekskluzivnom intervjuu za ''Premijera Vikend specijal'' otkirla detalje sa prestižne proslave.

Pabricio i Tereza su pitali da li sam zainteresovana da gostujem na 40. rođendanu Zlatana Ibrahimovića kao iznenađenje. Ja sam otišla kao i svake jeseni da berem šipak i da se odmaram, ruke mi bile skroz unakažene od šipka. Kuma me naterala, kaže biće šipaka, zatvori vrata i kreći - priča Nada, pa dodaje:
On liči na Isusa, na Boga. On ima takvu harizmu kad ide prema tebi, samo sam se plašila toga da se pesma otpeva i da on ne priđe. Imam toliko snimaka baš pravih koje nisam još nigde podelila.

Foto: TV Pink Printscreen

Nada oštro ističe da nije dobila nikakvu novčanu nadoknadu za ovo gostovanje u Milanu.

Neko vas pozove na takvo neko mesto. Je l ste vi normalni ljudi, kojih 100 hiljada, ni deca mi više ne veruju. Oni su pitali koliko košta, ja sam samo rekla ''Ništa''. To su milijarde evra, ja sam samo rekla ''Ništa ne košta''. Možda bude veliki koncert na Sansijeru, uz pomoć Ibrahimovića naravno. Samo fudbaleri da dođu i da Nadica otpeva ''Jutro je'' i nema dalje - zaključila je Topčagićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.