AKTUELNO

Šok!

Darko Lazić uveliko živi u Beogradu sa novom devojkom Barbarom Bobak, a kako se priča po Brestaču sa tim se ne slaže njegova majka, Branka. Njih dvoje su se posvađali, pa ga je ona navodno izbacila iz kuće.

Foto: TVPink Printscreen

Kako za medije objašnjavaju komšije folkera, Branka je shvatila da će Marina zabraniti Darku da viđa sina Alekseja ako se on sa Barbarom useli u porodični dom, pa ga je, da bi to sprečila, navodno oterala i rekla mu da joj je svega dosta i da neće da pati za unucima zbog njegovih pevaljiki.

Branka je očajna, jer ju je u poslednje tri godine svašta snašlo. Prvo Darkova nesreća i briga da li će uopšte preživeti. Unuku Lorenu ne viđa uopšte. Smrt muža je dokusurila, a sad opet problemi Marine i Darka. Ma, na izmaku snage je. Nema ona ništa protiv Barabare, ali je pokušavala sinu da objasni da prvo treba da sredi situaciju sa Marinom, pa tek onda da se eksponira sa drugom, ali ne vredi. Branka je vezana za malog Alekseja, neće da dozvoli da i njega ne viđa kao i unuku. Pokušala je sve to da objasni Darku, ali je onda nastao haos, on je skočio i rekao joj da mu se ne meša u život - priča izvor i dodaje.

Foto: Pink.rs

Branka mu je rekla da živi za unuke i da neće dozvoliti da i Alekseja ne viđa zbog tamo nekih pevaljki. To je Darka baš naljutilo, pa se drao i vikao na nju. Zbog toga mu je Branka rekla da napusti kuću. On je isti dan spakovao stvari i odselio se u Beograd gde sada živi sa Barbarom. Čujem da je slab sa tezgama, jer se sada bavi njenom karijerom i ugovara joj svirke. Sebe je u potpunosti zapostavio, što takođe boli njegovu majku - navodi izvor.

Foto: Instagram.com/darkolazicofficial, Instagram.com/milanbranka

Autor: P.R.

#Darko Lazić