AKTUELNO

Haos ne jenjava!

Zbližavanje Dalile Dragojević i Filipa Cara u petoj sezoni "Zadruge" izazvalo je opštu pometnju kako u Beloj kući, tako i u javnom svetu. S obzirom na to da je Dalila udata za Dejana Dragojevića, njihov odnos, po svemu sudeći, trenutno visi o koncu, a ovim povodom rešio je da se oglasi David Dragoejvić, Dejanov brat.

Foto: TV Pink Printscreen

David je odmah otkrio da se njegova majka ne oseća dobro i da je ovu situaciju podnela vrlo teško.

Mami je pozlilo, zvao sam je da dođe kod mene, jer ne živimo zajendo. Uplašila se da će dobiti srčani udar, jer ne može da shvati kako Dalila psihički maltretira Dejana. Teško joj je, ali sve prihvata, ćuti, moli... Ne treba da radi to, mora da bude trezvenija i da gleda na tu priču realno. Iskreno da kažem, mislim da je cela ta njihova ljubav neki inat da se svađaju sa svima. Puno ničega mora pući kad tad - priča David.

Foto: Pink.rs

Dragojević je, kako kaže, čuo i da Dalilin otac nije u najboljem zdravstvenom stanju.

Čuo sam da se Dalilin otac oseća mnogo loše. U šoku je, ne zna šta se dešava ovo, kao i cela Bosna, kako sam čuo. Svi pričaju o tom odnosu Dalile i Cara, ali i Dejan je tu kriv, mora čvršće da reaguje. Ovde pre svega branim sebe i moju majku, cela priča je nastala kada je Dalila poslala mami poruku da zaboravi na svog sina. Niko nije znao za njihovu svadbu, to je najviše pogodilo moju majku, zvala me je tada, plakala je - otkriva David.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.

#Biljana Dragojević

#Dalila Dragojević

#David Dragojević

#Dejan Dragojević