AKTUELNO

Iskreno o svemu!

Dalila Dragojević stigala je u Šaša bar gde ju je čekao voditelj Darko Tanasijević. Njih dvoje prokomentarisaće aktuelna dešavanja iz prethodne nedelje, a posebno njen odnos sa Filipom Carem, ali i krizu u braku sa Dejanom Dragojevićem.

Ja sam odlepila, to je sigurno. Pitaj me nešto konkretno, ovako teško da ću moći - počela je Dalila kroz smeh.
Boraviš neko vreme u izolaciji, sa Filipom. Kakva je atmosferfa i koliko ti prija boravak? - glasilo je pitanje.
Počela je druga sedmica, prvu je i bilo sve okej. Jutros smo imali frku, baš sam se iznervirala. Želela sam da odnesem Mikiju i Filipu, stavila sam mu čips i vratila se u kuću. Milica mi je dala sve cigare i ja sam odnela Filipu, on kao bacio. Nahvalio je ljude koji su ga se setili, kao Sandru, ona se setila. Otišla sam da spavam, bila sam ljuta. On ulazi transparentno i ugleda to i baci meni pored glave. Ja sam uzela to sve i pobacala mu u glavu, on je lupao u zdi. Izašli smo napolje, krenuo je da se pravda...znaš kad onoliki muškarac stane onako da se sažališ na njega. Ja ne volim te situacije. On mi je rekao neku reč, jer nisam očekivala da će meni reći, ja sam bacila čašu, šolju, polila sam se po kosi - prepričavala je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja molim da se izolacija što pre završi...Znaš kad si osuđen na nekog, ja ne mogu da gledam u plafon, mi moramo da pričamo. On meni zamera sitnice, neke gluposti, zamerim i ja njenu, nije da ne zamerim. Sve je čudno. On meni sinoć kaže da nađe devojku, jer sad može samo sa mnom da priča - nastavila je Dragojevićka.
Šta je Filip u tebi prepoznao da oseća sigurnost da se tebi poverava i da u tebi vidi osobu koja je nju oslonac? - pitao je Darko.
Verovatno isti horoskopski znak. On ima isti temperament kao ja, samo je muško. Vidiš sebe u nekom ko je muškarac. Ne mogu da opišem, čudno je. Nije to zaljuljenost, mora da prođe vremena. Umorna sam od ljudi koji su agresivni i prave scene, a sa druge strane kao drug mi je simpatično, radi stvarti namerno da isprovocira. Vidim da uradi stvar da bi pokušao mene da iznervira. Ja ne radim, jer mi kaže šta ne bih trebala da radim. Sinoć mi je rekao kakav šorts oblačim, ja sam rekla normalan, pa onda kako ću plesati sa Dinom, kaže da ne ide uz moj karakter i godine. Kad sam izašla skenidao me od glave do pete, i rekao može. Kad se budem vratila u spvaću biću normalnija, desilo se pta da radim - objašnjavala je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta se desilo? - upitao je voditelj.
Ništa. Smešan si mi. Prija mi, smešno mi je. Nikad mi u rijalitiju nije vreme prolazilo kao sad, uvek imaš teme - govorila je ona sa osmehom.
Da li uviđaš neke svoje reakcije i promene raspoloženja kad provodiš vreme sa Filipom i sa Dejanom? Šta je drugačije? - dodao je Darko Tanasijević.
Ja sam sa Dekijem u nekoj vrsti, imamo problem. Ne znam koji je naš problem, kao da mi je sve eskaliralo što se skupljalo godinama. Učaurila sam se i postala kao tetka, a nisam to primećivala. Kuvala sam, prestala da izlazim, počela da radim, svakodnevnica. Život se pretvorio u neku vrste navike. Deki ne može da se navikne na to, kao da ne može da razume. Ja njemu kažem da shvati da nakon pet godina prvi put osetila potrebu da želim da se družim i da me ne zanima šta će biti posle, ne razmišljam o budućnosti. Po prvi put sam zaista kriva, što sam dala Filipu povoda da može da se zaljubi u mene, mada ja ne verujem u to - govorila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja njemu kažem da ima pravo da kaže da mu se sviđam, ali on sve što kaže sutra poništi. U nekim situacijama je prevrtljiv - nastavila je ona.
Šta te čini srećnom u "Zadruzi"? - pitao je Darko Tanasijević.
Pa čini me srećno sve ovo što se dešava, zanimljivo mi je. Ja uvek pričam iskreno, odlučila sam da ne prežem ovu sezonu ni od čega. Što se tiče Dejana ja njega stvarno volim najviše na svetu i ne bih mogla da zamislim da se probudim bez njega. On je zanimljiv, ali mi igleda kao da je fokusiran samo na to šta ću ja da uradim. Znam da je to ljubav, ali mi je postalo opterećenje. Pozove me Filip na cigaru, osetim to, a on uvek kaže da se stavim u njegovu poziciji. Ako ja vidim da sam ja u svemu njega ugušila, ali ako vidim da je srećan, kao što sam videla poslenju žurku. Povredilo me jeto, preplakala sam noć. Gledala sam kako skače i možda sam ja njega sve vreme gušila. On se vezao za mene i sinoć sam mu rekla da nisam rodila sebi dete, imam muža. Kao da ne može ništa bez mene da uradi, a znam da može, sposoban je - govorila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga