AKTUELNO

Haos za crnim stolom!

Zadrugari su dobili zadatak Velikog šefa da glasaju za nastup, koji je po njihovim standardima, NAJBOLJI I NAJLOŠIJI na Zadrugoviziji. Sledeća je reč na ovu temu dobila Milana Šarac Mima.

Foto: TV Pink Printscreen

Po meni najgori nastup mislim da smo to bili mi, zato što nismo stigli ni da se dogovorimo ni da uvežbamo, tako da je naš bio najgori. Najbolji što se tiče muzičkog dela je Tanjin nastup. Što se tiče scenskog Mateja, Nevena i Sandi. Glasaću za Marijanu i Đoleta, koji pričaju i ne slušaju me - rekla je Mima.

Sledeći je reč dobio Bane Đokić:

Po meni ne bih ni koentarisao Tanjin nastup jer su bili izvanredni, ali mi je jako žao zbog toga što nisu Mateja i Nevena dobili nagradu, tako da njima dajem glas za jedan od najboljih. A što se tiče najgoreg, jedna greška velika su Sale Luks, Sale glumac i Miki - rekao je Đokić.

Irma Sejranić je bila sledeća koja je iskreno prokomentarisala nastupe:

Foto: TV Pink Printscreen

Nadam se da ne moram da se dere, ali vidim da ipak moram. Svaka čast muzičarima ovde svima, ali ja mislim da kada ste zapeva da ste izvukli ceo momenat Tanja. Naježila sam se kad sam čula vokal. Kod mene je ostavio dojam njegov vokal, ali ti si za mene ozbiljna ljački i ostaćeš ljački (obratila se Sandri Čaprić). po meni je Matora bila kao mrtvo puvalo, dok Đole u tebe nisam ni sumnjala, ali bih volela da si više drajfa dao. Dobar mi je bio i Mateja i to mi je bilo top sve. Svi iskusni pevači čuju šta se dešava sa mojim vokalom - pravdala se Sejranićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Svakom sam ja dala pojedinačne pohvale. Nisam sujetna, nisam ljubomorna, na to me je život naterao. Priznajem i mi smo bili najgori. Ono što sam zamislila i ono što je ispalo, katastrofa. Mnogo ste kontradiktorni i ja razumem da vi mene ne volite. oni koji su najgori za mene bili su Miki i Sale, niste bili ni u ritmu, znam da se nećete na mene naljutiti.- rekla je Irma.

U toku izlaganja Irme Sejranić došlo je do kratkog sukoba nje i Matore, koja ju je imitirala.

Detaljnije u video-prilogu u nastavku:

Autor: N.Ž.