AKTUELNO

Razvezala jezik!

Ljubavna drama Dalile i Dejana Dragojevića u kombinaciji sa Filipom Carem je definitivno obeležila prvih mesec dana u ''Zadruzi 5'', i ne nazire joj se kraj.

Dalila je sve prisnija sa Carem, ističe da se učaurila u odnosu sa Dejanom, a sudeći po ponašanju, guši je i ne prija joj njegova pažnja.

Foto: Pink.rs

Kako su svađe bračnog para Dragojević sve učestalije, za crnim stolom se nedavno povela polemika o tome preko čega je Dalila sve prelazila Dejanu, kroz pet godina zajedničkog života. Zadrugarka je tada pomenula aferu sa atraktivnom rijaliti zvezdom Tijanom Maksimović, poznatijom kao Tijana Ajfon.

Dalila je istakla da je doživela nervni slom kada je saznala sa Tijanino i Dejanovo dopisivanje, koje je Dragojević izbrisao pre nego što je Dalila uspela da pročita. Očigledno da je i dan danas muči crv sumnje, a šta se zaista dogodilo između Tijane i Dejana, ekskluzivno za Pink.rs u velikom intervjuu otkrila je sama Tijana Ajfon.

Foto: Instagram.com/ticamaksimovic

- Dalila i Dejan su te nedavno pomenuli u svađi, gde je ona otkrila da je Dejanovo dopisivanje sa tobom jedna od stvari preko kojih mu je jedva prešla. Da li je imala razloga za to?

Navikla sam da sam tema u svačijim vezama i brakovima, bolje reći u nasrećnim brakovima. Ali same su krive za to. Drugarice, ne možeš da se nagojiš 70 kilograma i da dramiš što ti muž šalje drugim devojkama poruke.

Foto: Instagram.com/ticamaksimovic

- Zasto je Dejan izbrisao dopisivanje? Da li je tu bilo muvanja ili čisto prijateljski?

To ćete morati njega da pitate, ja ne krijem ništa. I ja sam tada bila zauzeta, ali je moj partner video sve.

- Da li ste se čuli ili videli nakon toga?

Da li ja vama izgledam kao osoba koja će se čuti i videti sa Dejanom? Meni ne izgledam. I ona priča kako sam ja rekla nekom novinaru da pita Dalilu da li smo okej ili ne, odmah da kažem da to nije istina. Ja sam samo bila šokirana njenom kilažom i pojavom.

Foto: Instagram.com/ticamaksimovic

- U kakvom ste sada odnosu?

Sto se tiče odnosa, ne volim ružne ljude, oni su zli. Nekom ni menjanje ličnog opisa ne pomaže da prikrije zlobu.

- Da li smatraš da je Dalila zaljubljena u Cara i da je ovo definitivno kraj braka sa Dejanom?

Dalili je potreban potrčko, a ne Filip koji je željan da bude u centru pažnje, ali ne manjka ni ona za tom željom. Po meni je ovo sve fora i mislim da je ovo Dalilina igra da bide u centru pažnje. Smešna mi je priča da debela posle toliko godina i dalje ne može mene da preboli. Je*ote, ja se ne sećam šta sam jela pre 2 sata, a ne ko se sa kim dopisivao. Jedan mršavi poljubac za Dalilu - ispričala je Tijana Ajfon za Pink.rs.

Foto: Pink.rs

Autor: M.M.

#Dalila Dragojević

#Dejan Dragojević

#Tijana Ajfon