AKTUELNO

Ne porpustite novu epizodu visokobudžetne domaće serije.

Nova epizoda visokobudžetne domaće serije „Dinastija“ vas očekuje i večeras od 22 časa na TV Pink. A sada, imate razlog više da gledate novu epizodu „Dinastije“ jer će glavni sponzor serije Globaltel najbržeg od vas nagraditi sa 100.000 dinara! Tokom svake epizode „Dinastije“, koja se emituje od ponedeljka do četvrtka u 22 časa na TV Pink, na ekranu će se pojaviti broj telefona, a vi, dragi gledaoci, treba da budete brzi! Prvi gledalac koji se javi na ovaj broj telefona nakon što se pojavi na ekranu, osvojiće 100.000 dinara te večeri.

Stefan se seli i menja život iz korena – iznajmljuje stan, nastavlja školovanje i zaposli se u Brankovoj firmi. Branko je skeptičan, a Kristina entuzijastična. 

Foto: RTV Pink

Veselin poklanja novi Jaguar Momčilu koji nije oduševljen skupocenim poklonom, dok im posao još uvek nije krenuo. Veselin ga ubeđuje da prihvati poklon uz objašnjenje da moraju da ulože u poslovni imidž. 

Momčilo se sastaje sa Kristinom koja ga obavesti da Lidija zna za njih. Momčilo odluči da se nekako iskupi Lidiji i nudi joj putovanje na medeni mesec koji do sad nisu imali. Ali, Manja počinje da sumnja da su Lidija i Stefan u vezi. Sa druge strane, i Branko od Mihajla saznaje da se Stefan viđa sa Lidijom i instistira na Mihajlovoj diskreciji. 

Foto: RTV Pink

Posle strastvene svađe, Anastasija pobegne od Ognjena i noć provodi sa Mihajlom. On zbog toga dobije ozbiljne batine par dana kasnije od ljudi koje je Branko angažovao da ga nauče pameti.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Manja, prateći Lidiju uspeva da uslika njen i Stefanov poljubac. Paradoksalno, Lidija i Stefan te večeri raskidaju. Lidija u stanu zatiče Momčila, zabrinutog zbog Manjom, koja je nestala. Svoju frustraciju zbog njenog nestanka Momčilo projektuje na Lidiju. Njihovu raspravu prekine Veselin koji im javlja da je Manja kod njega. Ona pokuša da pobegne kad ugleda Lidiju i Momčila, ali nakon što je stigne, Momčilo je uverava da će porodica ostati na okupu.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Da li će Manja reći Momčilu za Lidijinu aferu, šta će Branko reći Stefanu i kakve će posledice snositi mihajlo zbog tajne veze sa Anastasijom, saznaćete u novoj epizodi „Dinastije“, večeras u 22 časa na TV Pink! Osim nove epizode, ne propustite mogućnost da gledajući omiljenu seriju osvojite 100.000 dinara!

Autor: M.Đ.

#Dinastija

#Emotion Production

#RTV Pink

#Serija Dinastija

#Televizija Pink

#serija